Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ana je napisao: Ti o Boletu... Ja ću o onoj što je ponijela alkohol da unese i o onom što stalno spava... Ma super su bucke..biće ovo interesantan šou...  Ajde navijam i ja za onog sto stalno spava.Njemu ce biti najlakse prespavati ce rijaliti ako ga pre ne izbace.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
I nije covek mator ima 53. A,sta ce voli da spava...Meni je bas simpatican,kao meda. Ali Bole je za A,sada odoh da rucakam. ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bbubi ti bi bas motivirajuce djelovala na njih hahah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
U pravu si Molena...stvarno im svaka čast već za ovo što su do sada uradili... I ovaj šou treba da bude edukativan i za njih kao učesnike,ali i za sve nas gledatelje...bez obzira na kilograme... Jako je bitno znati kako se ispravno hraniti...a ovdje neće biti samo o tome riječi već i o tjelesnim vježbama,tj,fizičkoj aktivnosti...o psihičkoj stabilnosti...ima tu raznoraznih faktora...
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da da...bas edukativnog karaktera. Nisu nutricionisti inace zaposleni samo za debele ljude...oni govore o ispravnom nacinu konzumiranja hrane...mozda sta i naucim i pametno cujem  Srecem svaku noc u teretani neke dvije cure koje 'rade na sebi', i vidim da se trude....Ne znam ih, i rado bih nesto i da im kazem, ali ne znas ti sta je tu pametno reci i na koji nacin se postaviti...ali na kraju im se samo nasmijem i kad zapnu na nekoj od spravica pomognem ako mogu....dovoljno je znati da na njih ne gledam drugacije nego na neke druge....ali moraju i one biti svjesne da nisu neprimjetne 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 27 Jun 2012, 16:36, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ana je napisao: U pravu si Molena...stvarno im svaka čast već za ovo što su do sada uradili... I ovaj šou treba da bude edukativan i za njih kao učesnike,ali i za sve nas gledatelje...bez obzira na kilograme... Jako je bitno znati kako se ispravno hraniti...a ovdje neće biti samo o tome riječi već i o tjelesnim vježbama,tj,fizičkoj aktivnosti...o psihičkoj stabilnosti...ima tu raznoraznih faktora... Stvarno covek moze svasta da nauci o pravilnoj ishrani.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Evo upravo slušam ovog kuhara šta priča i sjetim se da je moja baka kuhala ovakve supice...preprži luk na pjotni pa u juhicu... Stara dobra vremena...srećom nisu zaboravljena... 
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A jel kuhar buco neki ili ?  heheh Ja idem...pozdrav od mene za danas, pa se kuckamo..ćaosss
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Molena je napisao: A jel kuhar buco neki ili ?  heheh Ja idem...pozdrav od mene za danas, pa se kuckamo..ćaosss Nije...veoma poznat i priznat kuhar... Sada ću otvoriti temu o njemu... 
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Danas sam gledala,pa zaista se moze mnogo toga nauciti o pravilnoj ishrani. I praticu sve savete nutricionista,kao i predlog za nacin pripremanja hrane.
|
|
|
|
|
|