| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
cici mici lepe snove cmokic
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Krlja
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 23:09 Postovi: 30 Lokacija: Rudnik
|
|
|
|
|
|
|
Dezdemona
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 22:05 Postovi: 72
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Dezdemona je napisao: Znam da imate pitanja za mene kao i ja za Vas.To je normalna ljudska radoznalost....U mom kraju Naopak je zao coek.Naopak je si li i ti?
Da ja sam veoma otvorena i direktna .Volelabih da ste i vi takvi prema meni.Naravno ako Vam se pitanje nedopada i ne želite da odgovorite ladno me iskulirajte.Takodje je i sa moje strane tako.Nadam se da nema ljutnje Ok...Dez ja mogu reci da nisam zao i tako mislim, ali najbolje za mene da to drugi kazu. Uostalom videces i sama.A pitanja za tebe sutra ili kad se setimo, jel ok?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Laku noc Layo i ko jos ide....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Amon Ra
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 23:55 Postovi: 105
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Odo i ja ostajte mi lepi zdravi i veseli ....
apropo nista nisam skontala veceras , te neka jaja , rode , kisobrancici ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita je napisao: Odo i ja ostajte mi lepi zdravi i veseli ....
apropo nista nisam skontala veceras , te neka jaja , rode , kisobrancici .... Noćka i lepi snovi ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Dezdemona
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 22:05 Postovi: 72
|
Ko pitao pito  Toliko od mene  Laku noć 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Laku noc.
|
|
|
|
|
|
|
|