Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ma pratimo jedne druge po forumu, post za postom
pa vam se čini
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Krlja je napisao: Zastro bih ja tebi bilo sta odgovarao ? Dezdemona izvini, nisam navikao da mi neko ide iza ledja i dobacuje, narocito u kafani. onda uzivaj
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mojne je napisao: ma pratimo jedne druge po forumu, post za postom
pa vam se čini Pohvala Mojne provorio vise od vagina i žila ![[Just.gif] [Just.gif]](./images/smilies/Just.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Hajde budite fini prema novim članovima... šta vam je danas,sunce udarilo u glavu Krljo,imaš pp. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja sam uvek fina,vadila sam im krv,dala po sendvic,jos po boca et,dusa mala
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
LaYa je napisao: eo vam deco,igrajte se  Ovo je sve za mene... sad ce bude mir oma
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
pa dobri smo senka prema njima cak se i igrali...sta je lose ako pises iza nekog,jel trebam da cekam da neko drugi napise pa tek tada ja?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
*Twilight* je napisao: LaYa je napisao: eo vam deco,igrajte se  Ovo je sve za mene... sad ce bude mir oma oma ljub za tebe...i mirno smo
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Tw, ostavi i meni jednu,moja se polomila
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: Mojne je napisao: ma pratimo jedne druge po forumu, post za postom
pa vam se čini Pohvala Mojne provorio vise od vagina i žila ![[Just.gif] [Just.gif]](./images/smilies/Just.gif) samo ja i ti na mesečini ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
|
|
|
|
|
|