|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ja ne nevijam vec proucavam profile ljudi analiziram kako to ljudi se ponasaju u zatvorenom prostoru, pa medju toliko razlicitih profila itd,itd pisem rad od pocetka mog forumskog zivota ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bravoooo!!!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Megi ako budes dobra,dat cu ti link od jednog chata gdej sam neki dan jednog tipa slucajno nasao,,,,m Hvala ti, ali ne idem niti zelim da idem na cetove. smor mi a tipa zadrzi za sebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Lazo jel se tak pozdravlja,,,ccccccc
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pozz lazljiva
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Megi ako budes dobra,dat cu ti link od jednog chata gdej sam neki dan jednog tipa slucajno nasao,,,,m Hvala ti, ali ne idem niti zelim da idem na cetove. smor mi a tipa zadrzi za sebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Šatro,,,
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
a kako treba?
da glumim kao ti kisice i ljubice,ta mani me
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Megi ako budes dobra,dat cu ti link od jednog chata gdej sam neki dan jednog tipa slucajno nasao,,,,m Hvala ti, ali ne idem niti zelim da idem na cetove. smor mi a tipa zadrzi za sebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Šatro,,, nisam u satoru, ne kampujem kod kuce sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma taj sa chata je sigurno opet neki gej
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
casual je napisao: ma taj sa chata je sigurno opet neki gej pitt izgleda krenuo na pederbale po netu
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Baidu [Spider], Google [Bot] i 255 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|