| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
dobro je da ne znam te tvoje izraze ofijuljena itd tvoja sreca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ne, nego ispisi svoju forumsku biografiju forum sve trpi, a i vala papira ti nece nestati kao ni hemijske ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pitt poznat od vardara do triglava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nemam forumski ali imam svoju biografiju,ako bas hoces cuti,,hihihih
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
casual je napisao: ona je obrazovana i svesna zena ali ja pre toga nikada za nju nisam cuo. razvodila se udavala ali ima ljubav za koju i njen muz zna i bivsi muz i deca. pa je njena ljubav dosla koja inace zivi negde u Kanadi pa se pojavio covek na vratima sanseta gde maja svira, pa je plakao na vratima i maja je plakala i svi gosti su plakali fijuuuuu ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) to nije fijuuu, nego bas romanticno pa dobro ne mora se znati javno, al zena radila sta zeli
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: ne, nego ispisi svoju forumsku biografiju forum sve trpi, a i vala papira ti nece nestati kao ni hemijske ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pitt poznat od vardara do triglava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nemam forumski ali imam svoju biografiju,ako bas hoces cuti,,hihihih samo ti pricaj danas nisam prala usi slabije cujem
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Poluprazna kafana, jopet kriza. ![[pop.gif] [pop.gif]](./images/smilies/pop.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ubise vas ovi realitiji,kad neznate to gledati,nego gledate s navijackog stajalista,,,
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
dže ste daske 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi ako budes dobra,dat cu ti link od jednog chata gdej sam neki dan jednog tipa slucajno nasao,,,,m
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja ne nevijam vec proucavam profile ljudi analiziram kako to ljudi se ponasaju u zatvorenom prostoru, pa medju toliko razlicitih profila itd,itd pisem rad od pocetka mog forumskog zivota ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|