Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Cim progovorim zaveden je . Bar mislim, jer ostane u cudu, nista ne progovara, ili mozda to nesto drugo kazuje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...nadasve ozbiljnim pristupom..prica mora bude na ivici noza..dae posecesh... ...posle joj das hanzaplast i ljubis je da prodje ovono..  ...
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Cim da je zavodim brate mili.Jedino da uzmem hloroform pa da je smuvam nekako onako uspavanu.
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Како да га заведете без иједне речи Понекад просто нисте у прилици да разговарате са типом који вам се свиђа. Не очајавајте, једноставно флертујте без изговорених речи. Завести мушкарца понекад је велики изазов. Флертовање ипак треба да буде забавно, да покажеш најбоље што имаш и заголицаш његову машту, пише БецомеГоргеоус. Пет начина флертовања без изговарања речи ће ти помоћи да изгледаш слађе и сигурно је да ће те одмах приметити. 1.Постаните пријатељи на Фејсбуку Ако си заиста стидљива, или просто никада не можеш да нађеш погодну ситуацију да са њим разговараш, Фејсбук је право решење. Пошаљи му захтев за пријатељство без икакве пратеће поруке. Касније, када се сретнете одмах ће те приметити и вероватно започети разговор.***Шта мушкарци мисле да је секси код жена 2.Осмехуј се Ово је најбоље тајно оружије да те примети на журци. Мирно седи и осмехуј се. Њега ће сигурно заголицати твоја позитивност и желеће да ти приђе. 3.Додирни његов лакат Ово је један од најстаријих трикова за привлачење мушке пажње. Прођи поред њега и суптилно му додирни лакат. Нека то изгледа као да је случајно. Мушкарци у таквим случајевима одмах почињу да флертују. 4.Играј са њим Ако сте заједно у некој дискотеци, стани близу њега и почни да играш. Случајно га додирни,погледај у очи и извини се. Буди женствена и суптилна. Сигурно ће почети да разговара са тобом. ***Његове руке говоре о његовим способностима 5.Контакт очима Ако желиш да привучеш пажњу мушкарца, мораш да постанеш стручњак у флертовању. Један од начина да га заведеш је свакако контакт очима. Остани мирна и немој да скрећеш поглед када се сусретне са његовим. Немој да се стидиш, вежбај и све ћеш се пријатније осећати у таквим ситуацијама. преузето са smedia.rs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Zlobni je napisao: okupam se osetila ja neku svezinu koja privlaci! ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Pljunem i zapevam
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
harizmom i ocima...opsa sa
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|