|
| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sorkac Izvrnuti,ali si ih trebao zadrzati svojom privlacnoscu,,,, Pa moja privlacnost je slaba za tvoju glupost, ja ih zadrzao do sada ali ti kad udje ode sve dodjavola....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Sorkac Izvrnuti,ali si ih trebao zadrzati svojom privlacnoscu,,,, Pa moja privlacnost je slaba za tvoju glupost, ja ih zadrzao do sada ali ti kad udje ode sve dodjavola.... Neznam,ali mi se cini da im ti sluzis kako se kaze kod vas"kao moneta za potkusurivanje" bauhahaahhaha
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Naopaki di piČe ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Sorkac Izvrnuti,ali si ih trebao zadrzati svojom privlacnoscu,,,, Pa moja privlacnost je slaba za tvoju glupost, ja ih zadrzao do sada ali ti kad udje ode sve dodjavola.... Neznam,ali mi se cini da im ti sluzis kako se kaze kod vas"kao moneta za potkusurivanje" bauhahaahhaha Pa ja znam ako ti ne znas a i cinjenica je da svi odose kad ti udje jbt...i evo ja odoh da se igram da tebe ne gledam
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Kao neka tetkica koja tu prica s zenskicama i pokusava skupiti koji bijedni poen,,,alo kao da si ti kriv,ja te podrzavam,,,ihihihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ajde ti,i uci samo uci,nikad od tebe traktora,,,bauhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Ja bar pricam a ne molim i ne ulizujem ko ti...cikice i ja te podrzavam a ujedno i zalim
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: Naopaki di piČe ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Iskrice evo stize....uso ovaj smor pa me izbacio iz elementa
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Izvoli Iskra 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nas ti hvala sto si razuman,,,buahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 351 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|