| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
GiGi je napisao: E sad si zadajem zadatak da ga dovedem u red... Pitt...ako ovo slučajno budeš čitao...znaj da ćeš imati organizirane satove kulturne komunikacije... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) tako, tako, samo ostro ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) al' mislim da ne vredi ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pusti ti to...ja kad si nešto zacrtam...moram to ostvarit...bit će on ko bubica... Nego...kamo je opet Iskra nestala? Radi najbolju kavu na svijetu... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Nadam se da ces uspeti u svojoj nameri  Uh uspeo sam nesto da uradim...  A iskrica i meni nedostaje, nego evo ja cu pristaviti za nes kafu..... Izvoli 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Hvala...o pa ni tvoja kavica nije loša...  Inače...ja pijem samo nes kavu...čisto da se zna... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: Hvala...o pa ni tvoja kavica nije loša...  Inače...ja pijem samo nes kavu...čisto da se zna...  Da se zna za ubuduce...ovo neka bosanska...ko ce ga znati, ali nije losa
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma super je... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Al Iskrina je ipak nenadmašna... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Nego...netko je opet zaboravio zadat slovce u zemljopisu...hmmmm.... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: Ma super je... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Al Iskrina je ipak nenadmašna... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Nego...netko je opet zaboravio zadat slovce u zemljopisu...hmmmm.... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Hahahaha ko li je to? nesto me lupilo po glavi...rasejan sam ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nema toga...koncentracija uvijek mora biti na nivou...ipak je riječ o važnim stvarima...bez slovca cijela tema staje... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Evo sada sam skoncentrisan...ili mozda jos vise rasejan 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Reci ti meni Naopaki...što ti ovako voliš gledat na TV-u?
|
|
|
|
|
|
|
|