| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ana je napisao: Dobar dan, GiGi. Bok Ana! Ti si noviji član? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
GiGi, one obaveze su te bas namucile juce...kasno si zavrsila i nocas u kafani ostavila otkljucano...pa ukrali toalet papir ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jao...Trile će me zadavit... Evo...da toalet ponovno živne...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
I jos AmbiPur i kompletno uzivanje ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eto...sad nema što prigovorit... Naopaki...slovce zadaj u zemljopisu... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Sada mozemo da vrsimo nuzdu uz osmeh do usiju. Evo stize slovo.... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A čuj...Trile uvijek prvenstveno misli na zadovoljavanje potreba svojih gostiju...nije loš gazda... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: A čuj...Trile uvijek prvenstveno misli na zadovoljavanje potreba svojih gostiju...nije loš gazda... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ma kakvi los...sueriska je Stiglo slovo GiGi A pesma o kojoj pricam je:
|
|
|
|
|
|
|
Ana
|
|

Pridružio se: 26 Apr 2013, 23:21 Postovi: 55
|
Gigi, juče sam počela da pišem. Znači nova. Mogu li ja dobiti crvenu rolnu? Da mi se slaže uz avatar? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Ana je napisao: Gigi, juče sam počela da pišem. Znači nova. Mogu li ja dobiti crvenu rolnu? Da mi se slaže uz avatar? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Uzmi slobodno...kupicemo jos. Ja cu zutu na ljubomoru ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|