Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 22:45

Autoru Poruka
Minnie
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 20 Apr 2013, 12:00
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

Era opsovao Sandru, a ona mu uzvratila

Pevača je mnogo pogodilo to što ga je Sandra uvredila i rekla mu da joj je on kao deda. Sandra se obračunala sa Erom i Vesnom Rivas

Slika

Era Ojdanić se posvađao sa Seksi Sandrom.

Pevača je mnogo pogodilo to što ga je Sandra uvredila i rekla mu da joj je on kao deda. Dok je sedeo za stolom u Ekremovom i Vesninom društvu, Era nije birao reči sa kojim je opisivao devojku sa kojom je do juče bio dobar prijatelj, a ona je sve vreme stajala iza vrata spavaće sobe i slušala njegovo ogovaranje pa je u jednom trenutku izašla i sela za sto. Era je prestao da priča.

Čula sam da se priča o meni pa sam došla da vidim šta je u pitanju, ali sad svi ćute – rekla je Sandra. – Ti si mene prvo uvredio i rekao si mi majku. Zato sam ja tebe opsovala posle.

Era je nastavio da je psuje tražeći od nje da zaboravi njegovo ime, a Ekrem je bio na njegovoj strani i posavetovao Sandru da nije trebalo da mu se obrati tako jer on nju poštuje kao svoje dete.

- Ja sam se lepo njemu izvinila za to što sam rekla da mu je on kao deda. Objasnila sam da je razlog tome što će ljudi pomisliti da imam nešto sa Erom jer je on uz mene non stop.

To je rasrdilo Ojdanića.

- Sram te bilo, ne umeš ni krpu da iscediš. Pomažem ti u svemu. Ja sam deda mojim unucima, a ne tebi. Priznajem uvredio sam ti majku i babu, a sad briši od mene. Jel tvoja mama devica – siktao je pevač.

Sandra je onda počela da se svađa sa Vesnom Rivas jer je pitala zbog čega ona „ima cenu“ i šta joj je to značilo.

- Dobro ti znaš na šta ja mislim – rekla je Vesna. – Dobar ti je rad, ali ti je niska cena, priča se po gradu.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 20 Apr 2013, 23:51
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Farma: Trio u duelu

Nominovani Ljuba, Milan i Sandra, a ispada samo jedan. Radojki pozlilo tokom nominacija.

Slika

Milan Tarot automatski je nominovan po kazni, dvoje novih farmera ne mogu da budu nominovani jer su tek ušli, pa je bilo predodređeno da se "kola slome" na slugama.

Ljuba i Sha, odnosno kako su ih ostali prisno prozvali "Ljubiša", bili su na tapetu za nomincije u subotu uveče, u živom prenosu. Bilo je gusto, jer su ostali imali svašta lepo da kažu o njima, ali neki svašta i da zamere.

Ljuba je dobila deset štapića, reper sedam, a Seksi Sandra ima najmanje glasova publike za ostanak. Evo kako su se izjasnili fameri.

Ekrem je rekao da je Ljuba prava žena za njega, ali da se nisu skontali, Aki je priznao da mu je Ša bolji drug, Vesna zamerila što je Dariji pomagala u izolaciji, Goca Božinovska zamerila joj je šurovanje i lobiranje, a Seksi Sandra morala je da presudi u korist repera, jer su "oboje pevači i ortaci iz bloka". Ljuba je štapić dobila i od Jovane ("neka Ša nastavi da se predstavlja auditorijumu"), Radojke ("Ša mi je poklonio majicu, kud štapić da mu sad dam"), manekena Filipa ("Ša i ja se znamo iz klubova")...

Stanija je rekla da bi sa Ljubom bila prijatelj van Farme, ali da ne misli da je taj osećaj uzvraćen, dok je Zorica Marković nastavila prepucavanje koje sa Ljubom vodi od ulaska.

"Evo ti štapić, trandžo", nije birala reči pevačica.

Ša je štapiće dobio od glumice Goce, Duleta ("jer me gnjavi za šišanje"), Ere koji je rekao da bi mu lakše bilo da je rođenom sinu Dragutinu morao da da štapić, Mikija koji je hteo da izjednači skor kada je bilo izjednačeno, pevača Filipa zbog podbadanja ostalih, Saške Karan ("sa Ljubom pijem kafu od početka") i Danijela koji je u boljim odnosima sa nekadašnjom sportistkinjom, a sada voditeljkom Pinka.
Duletovoj ženi Radojki je pozlilo tokom nominacija, pa su je jedva povratili. Umila se, provetrila, i od Božinovske dobila pilule za pritisak.

Ljuba i Zorica su svađu nastavile i tokom nominacija, pa je voditelj Ognjen Amidžić više puta morao da ih opomene.

"Imaš sto godina, a lažeš", držala se Ljuba svoje priče, dok je Zorica udarila na fizički izgled - "trandžo, hoćeš li da zavežeš".

Na celu priču nisu se obazirali ostali nominovani. Milanu Tarotu je potpuno svejedno, dok je Sandra rekla da bi volela da ode kući. Priliku za to imaće sutra uveče.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 21 Apr 2013, 23:43
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Sandri se ispunila želja

Pevačica imala najmanje glasova publike, manje od šest odsto, a tokom kviza znanja nije ni "beknula".

Slika

U duelu su, neuobičajeno, bila tri farmera - Ljubu su nominovali ostali, Seksi Sandra je imala najmanje glasova publike, a Milan Tarot nominovan je jer spava preko dana.

Uoči kviza znanja, Ljuba je rekla da je "štrebala" ali ipak ima tremu, Tarot opušteno izjavio da je učio ali da je slabo šta zapamtio, a Sandra se jedina naspavala jer nije učila, pošto želi da ide kući. Želja joj se ostvarila.

U studiju su bile Milanova supruga Lana, Ljubina mama Duška Vrhovac i Sandrina drugarica, "zečica" Anastasija Buđić.

Ljuba ne da je "štrebala", nego je pronašla i greške u udžbeniku! Znala je koje se svinje koriste za proizvodnju mesa i šta je hibridizacija u svinjarstvu, nabrajala je sorte spanaća i idealne uslove za gajenje praziluka i krastavaca. Ognjenu je zamerila što pitanje o temperaturi za gajenje ovaca nije dobro formulisano, i što se taj podatak ne nalazi u knjizi.

Sandra i Milan nisu ni pomišljali da taknu taster, a Ljuba je dobila duple poene zbog najveće podrške putem SMS glasova. Ona je imala 80,85 odsto glasova publike, Milan 13,29 a Sandra samo 5,86 odsto glasova.

"Pozdraviću sve", rekla je zagrlivši Ljubu, izljubila ostale, spakovala stvari i otišla na vrtoglavim štiklama sa imanja u Lisoviću.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 23 Apr 2013, 01:38
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Izašao Era, ušao Ćemo

Era je morao da izađe sa Farme zbog privatnih obaveza, a ušao je pevač Ćemo, koji ima tajni zadatak

Slika

Na imanju u Lisoviću počeo je vetar da duva, a sa njim su stigla i iznenađenja - stiže novi takmičar koji će imati tajni zadatak, da što više pometnje unese među Farmere, a za to mu je Zadruga dala rok od dve nedelje.
22:04 - UKRATKO O ĆEMI

Amel Ćeman Ćemo popularni je klupski pevač, rodom iz Berana. Pesma "I opet mislim na tebe" prva je koju je snimio, a i jedina za sada.
Televizijski gledaoci imali su prilike da ga upoznaju kroz rijaliti šou "Dvor", iz kog je izbačen.
Rođen je 19. januara 1980. godine, a pevanjem se bavi od svoje sedamnaeste godine.

21:46 - UŠAO ĆEMO

Takmičar sa tajnim zadatkom je pevač Ćemo. Farmeri su podjednako bili iznenađeni njegovim ulaskom, koliko i Erinim izlaskom. Naravno, za njegov tajni zadatak niko ne zna, inače ne bi ni bio tajni...
21:39 - ERA OTIŠAO, STANIJA SPAVA U ŠTALI

Stanija je kažnjena, noć će prespavati u štali, jer je prekršila pravila i pričala nakon što je skinula bubicu.
Zabranu spavanja u toku dana prekršili su Stanija, oba Filipa i Ekrem. Niko od njih neće dobiti honorar za ovu nedelju.
Era Ojdanić zbog privatnih stvari mora odmah da napusti imanje

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 25 Apr 2013, 02:45
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma:Pogledajte: Ćemo i Tarot se umalo potukli

Dok su se svi ukućani veselili i pevali "Miljacku", Ćemo je isprovocirao Tarota. On je skočio sa klupe na kojoj je stajao pa je nasrnuo na pevača

Slika

Natrpeljivost raste! Milan Tarot i Ćemo su se u sredu uveče umalo potukli.

Dok su se svi ukućani veselili i pevali "Miljacku", Ćemo je isprovocirao Tarota. On je skočio sa klupe na kojoj je stajao pa je nasrnuo na pevača. Ša se našao u blizini pa je uskočio između njih dvojice kako bi ih razdvojio, a reagovali su i ostali farmeri.

Do fizičkog obračuna, na sreću, nije došlo, ali Ćemo je i dalje nastavio da provocira Tarota.

- Gde si na mene krenuo, beskičmenjaku.Ti si zanimljiv i dosadan. Gde si krenuo glisto - izazivao je Ćemo.

Inače, Ćemo je od samog ulaska na Farmu u lošim odnosima sa vidovnjakom, a više puta ga je "prozivao" da on ne zna čime je to zaslužio da bude VIP jer ne zna čime se bavi.

Pogledajte video novog sukoba:

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 27 Apr 2013, 20:25
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

SKANDAL MAJSTOR
ERA OJDANIĆ: Ako se vratim na Farmu, razvaliću ih

Nisu me šutnuli i vratiću se ako gledaoci žele. Ako se vratim razvaliću ih i neće im biti lako, obećao je pevač

Slika

Pevač Era Ojdanić, učesnik rijalitija Farma, rekao je da je napravio najveći skandal za 45 godina karijere i da je, kada je reč o skandalu u vezi sa njegovom pričom da je bio u vezi sa maloletnicom koju je ispričao dok je bio na Farmi vrhunac skandala.

Pevač je u Vikend viziji kod Lee Kiš rekao da nema istine u toj priči i da je samo bacio kosku bez mesa i da je mnogo jak.

"To je bila jedna mala šala, da se sa druge strane Farme napravi rijaliti. Ja sam medijski pobednik rijalitija. Ne bojim se ničega i stojim iza svega što sam rekao", rekao je pevač.

Objasnio je da nije izbačen sa rijalitija nego da je iznenada napustio imanje u Lisovićima jer mu je bolesna tašta i jer su mu mangupi provalili u kuću i odneli dva para bokserica jer su videli da on ima najboli veš na Farmi.

"Nisu me šutnuli i vratiću se ako gledaoci žele. Ako se vratim razvaliću ih i neće im biti lako", obećao je Era.

Pevač ne misli da je pokvario sliku o sebi i rekao je da mu je bilo zadovoljstvo kako je predstavio sebe na Farmi.

Era Ojdanić je u emisiji Vikend vizija otpevao svoju novu pesmu "Čik, prijo, čik".

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 28 Apr 2013, 02:30
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Duelisti Zorica, Goca i Jovana

Zorica je nominovana od strane farmera, a Gordana Bjelica od publike. Jovana Nikolić je direktno nominovana

Slika

Duelisti su izabarni! Zorica je nominovana od strane farmera, a Gordana Bjelica od publike. Jovana Nikolić je direktno nominovana.

Subota veče na Farmi je određena za davanje štapića. Pošto su sluge prošle nedelje bili Ekrem i Zorica, takmičari su se izjašnjavali koga od njih dvoje više ne žele da vide u rijalitiju. Iako je situacija bila nepeta ukućani su izglasali Zoricu Marković. Sa njom u duel ide i Gordana Bjelica jer glasači van imanja u Lisovićima smatraju da ona najmanje zaslužuje da nastavi borbu za pobedu.

Noćne avanture Jovane i Danijela nisu prošle neprimećeno pa je bivša misica kažnjena direktnom nominacijom jer je povodila vreme u gazdinoj kući što je strogo zabranjeno. Opomenuta je i Marija jer je pričala u šiframa, Ekrem jer je pušio van dozvoljenog mesta, a Ljuba jer je vreme provodila u kućici za izolaciju.

Ko je sledeći farmeri koji će napustiti imanje videćemo u nedelju uveče.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 28 Apr 2013, 19:15
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Pogledajte: Zorica Marković u suzama

Pevačica narodne muzike je u izolaciji i teško je podnela jer joj Danijel nije doneo doručak, a kada je to učinio, zatekao je Zoricu kako plače

Slika
Zorica plače

Čuda se dešavaju! Zorica Marković uplakana.

Pevačica narodne muzike je u izolaciji i teško je podnela jer jog Danijel nije doneo doručak. Kada se smilovao da joj oko podneva donese obrok, gazda je Zoricu zatekao kako plače. Ona mu je rekla da je duboko povređena jer nije imala doručak na vreme.

- Jel shvatas ti dete da ja imam tri bajpasa, da pijem šaku lekova svaki dan. Ti si bezosećajan, kako to da mi hranu nisi doneo na vreme - bila je besna Zorica.

Pevačica nije htela da prihvati Danijelovo izvinjene, niti objašnjenje pa je naglasila da će ubrzo tražiti lekarsku pomoć.

Inače, Zorica nije u dobrim odnosima sa skoro svim farmerima. Pošto se prethodne nedelje svađala i vređala u nedelju uveče joj preti izbacivanje baš kao i Gordani Bjelici i Jovani.

Pogledajte video:

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 29 Apr 2013, 01:33
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Izbačena Gordana: Ekrema ne gledam kao muškarca

Imanje u Lisovićima u nedelju uveče je napustila Gordana Bjelica. Ona je izgubila u duelu od Zorice Marković i Jovane Nikolić

Slika

Imanje u Lisovićima u nedelju uveče je napustila Gordana Bjelica. Ona je izgubila u duelu od Zorice Marković i Jovane Nikolić.

Goca je u studiju dala intervju Aleksandri Jeftanović pre čega je imala dirljiv susret sa ćerkom.

- Hvala vam na ovom iznenađenju - rekla je Goca. - Hvala svima koji su aplaudirali kada sam ušla. Ovaj rijaliti je bio lep izazov za mene. Provela sam se fantastično. Izašla sam onda kada sam htela. Znate zašto. Ostala sam dosledna sebi, tako se ponašam u realnosti.

Aleksandra je pitala zašto se nije pozdravila sa Ekremom koji je bio veoma tužan kada su saopštili da Goca napušta Farmu.

- Pre svega zato što mi je rekao da ću izaći i tako mi se smejao u lice da nisam mogla da ga prepoznam. Divila sam se njegovoj iskrenosti i ne znam šta je dovelo do toga. Sa Ša se nisam pozdravila, jer je on neformirana osoba.

Goca je istakla da sa Ekremom i Erom je isključivo imala prijateljski odnos. Voditeljku je zanimalo da li ih je ipak doživela kao muškarce.

- Kako da Ekrema doživim kao muškarca kad ima 30 kilograma. Spontana sam. On je za mene bio nešto najbolje. Rekla sam da mora da ima karakter i da se okane svoje priče. Rekao mi je da bi ja bila za njega samo da ne pijem. Nisam ja takva žena, ja radim šta želim i ne dozvoljavam muškarcu da mi se švrka. Što se tiče Ere, on je divan čovek. Nisam ga doživela kao svog eventualnog partnera. Ja volim piletinu i ljude koji nisu olupine i ruine. Eru ću zauvek poštovati.

Glumica je otkrila da će na Farmi biti "krvi do kolena" jer će ih Zorica Marković "potamaniti". Ona je istakla da ljubavi na Farmi nema, ali da je Filip ipak zaljubljen u Staniju. Ipak, Goca smatra da bi pobedu trebalo da osvoji Filip Panajotović, Zorica ili Goca.

Ranije u toku večeri tri dame su se borile za ostanak u rijalitiju. Jovana je pokazala zavidno znanje u kvizu, pa su se njoj zbog pobede, glasovi udvostučili.

Najviše glasova je dobila Zorica Marković – 46,35 odsto , druga je bila Jovana Nikolić sa 36,18 odsto , a Gordana Bjelica je dobila 17,47 odsto glasova i ona je napustila Farmu.

Inače, u studiju kod Aleksandre Jeftanović se pojavila majka Jovane Nikolić, Svetlana, koja je tvrdila da seksa između njene ćerke i Danijela nije bilo i da je to bila čista "simulacija". Brat Zorice Marković je rekao da je njegova sestra i kući temperamneta, a ćerka Goce Bjelice, Teodora, je istakla da njenu mjku sa Ekremom i Ero veže samo prijateljstvo.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 29 Apr 2013, 01:39
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

AKIJEVA MAMA // Zadavila bih Zoricu Marković!

VEsna Marković, majka mladog pevača Akija, ogorčena je zbog ponašanja Zorice Marković i kaže da bi je zadavila.

Slika

Progovorila Akijeva mama!
Pevač Andrija Marković, koji se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", trenutno boravi na imanju u Lisovićima, a zbog ponašanja njegove koleginice Zorice Marković njegova majka Vesna je prilično ogročena na nju i kaže da se nalazi na mestu svog sina zadavila bi je svojim rukama.
- Kakvog Akija vidite tamo, on je takav i privatno. Eto Zorica ga pljulje i pljuje, a on ćuti. Ona baba može da mu bude i nije mi jasno kako može tako da se ponaša. Ja da sam na njegovom mestu, ja bih je zadavila, pa nek mi je 19 godina, zadavila bih je. Ono je strašno. Jako sam kivna na sve. Moj Aki je doktor u ponašanju za Zoricu Marković. Pa i Dule i Radojka, koji su ljudi sa sela se bolje ponašaju od njih. Jako mi je teško i ljuta sam. Kakvi su to ljudi? Bruka i sramota. Svaka druga reč im je vulgarna. Užasno mi je i kad pričam o tome, evo i sada mi glas drhti. Ja najbolje znam kakvo je moje dete i kao majka ne mogu da se ne nerviram. Ja ne znam kako ću izdržati ako on ostane tamo, ovo tamo je zlo. Ja nisam bila za to da on ide tamo, ali mu nisam branila jer znam koliko mu to znači. On je na početku svoje karijere - rekla je Vesna za dnevni list "Alo!".
Akijeva majka je otkrila da je svakodnevno boli glava zbog dešavanja u realityju "Farma", što ne bi smelo da se dešava jer je nedavno operisala izraslinnu na mozgu, a čekaju je još dve operacije, za koje njen sin ne zna.
- Nisam baš najbolje. Nerviram se. Ovo je strašno. Ja sam imala jednu operaciju i čekaju me još dve. Aki je znao za jednu, ali za drugu ne zna i ne želim da mu kažu. Neću da se on tamo brine. On je i ušao na “Farmu” pokunjen zbog mene. Ja sam ga gledala, znam da je bio zbog toga tužan, tako da je bolje da ne zna šta se dešava. Ja sam imala moždani udar, delimično se oporavljam. Ja ne smem da se nerviram, ali kako da to ne činim, kad vidim šta se tamo sve dešava. Ja već dva dana pokušavam da ne gledam “Farmu”, pijem lekove za smirenje jer me boli glava, a ne sme da me boli. Svakako da mi škodi to nerviranje - rekla je Vesna, koja je još otkrila da mladi pevač ima kilu i da zbog nje ne sme ništa teško da podiže.
- Svakako da mu škodi svako podizanje nečega što je teško. Svako ko zna šta je kila, zna da osoba koja je ima ne sme ništa da podiže. Andrija može da cepa drva i takve poslove da obavlja, ali ništa teže od kašike ne sme da podigne. Ša ga je napao da sluša starije, ali on mi je nedefinisan. Jedan dan je dobar sa nekim, drugi dan se svađa, a Andrija je dečko u razvoju, a svi oni mogu da uče od njega - reklaje Vesna.

opera17

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu