| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
A si videla..... Aj dajte to pivo da se nalijemo pa da spavamo. Najkic baci neki tuborg
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
kad smo kod karamela da ja zvaknem nesto najka,ne pise samnom,zato jesam ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
LaYa je napisao: kad smo kod karamela da ja zvaknem nesto najka,ne pise samnom,zato jesam ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Hahahaha a ni samnom...boze sacuvaj
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
kad bi znao kako mene mrzi da sad tražim odgovarajuću sliku...pa dok ja to skinem...pa moram da se ulogujem...da ubacim sliku pa da kopiram...idi bre ima da se ušmuram od posla.
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Kao da sam popio ojha
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Naopak je napisao: Kao da sam popio ojha znala sam da si mi simpatičan iz nekog razloga od prvog dana 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
eto ti sad
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
aj dosta budalastina razlaz, bre
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Dobro veče
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
aj jos malo gazda
|
|
|
|
|
|
|
|