|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
E stvarno Just,moram reci da si me razocarala i kao zena,prijateljica i komunistica,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Znam da sam najvise ko komunjara te razocarala...jbg, izvini ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Just, Brad...hello... Ma što ja znam Pitt...nisam još potpuno...nekako mi ovaj put sporo ide ozdravljenje... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ozdravit ces,polako,polako,samo da nije to neka ljubavna bolest,,,ihihihhi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Imal Molene igdje na obzoru,trebam je nesto pittat!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ako je netko ugleda,neka mi dojavi,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Uskoro,ubrzo,uhitno,samostonije,evosadce,,,pisem post o mojim pp kontaktima s nasim uvazenim forumasicama,naravno necu navoditi imena,anonimnosti radi,vidjet cete, biti ce vrlo interesantno,cak i duhovito...zato dobro pazite,ne propustite tu priliku,samo na blogu Neverland-Chatelnand...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Kako sam bio na ivici hotanja,koja forumasica pise najljepse ppove,a koja ne tako lijepe,tko je najbrzi prst ppea,a tko najspppppooorrriiiijjjiiii,kom opanci a kom nike patike,uskoro,ubrzo na blogu Neverland-Chaterland!!!!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
nemoj to pisati Pite brate. toliko duha imas da mozes naci druge teme za novi tekst kao od sale 
|
|
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Dobro veče 
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 99 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|