|
Autoru |
Poruka |
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
Zasto da ne ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Вођење љубави или секс за једну ноћ?  Када више уживамо у сексу? Да ли секс за једну ноћ доноси више узбуђења и веће задовољство јер смо са неким кога још не знамо "како дише", или је извор већег блаженства управо секс са неким за кога знамо шта је помислио и пре него што то изговори?
За особе које (још) нису у вези, највеће узбуђење доноси делић секунде пре него што се нешто заиста и догоди: тренутак пре пољупца, или онај моменат кад вам је јасно да ћете завршити у кревету са неким о коме сте маштали недељама, месецима... или претходних пет минута.
Зашто нас то толико узбуђује? Зато што никад раније нисмо искусили секс са том особом. И тај дашак новог и страст коју то доноси је вероватно једино што је "боље" кад је реч о сексу са неким са киме нисмо у вези. Главни "плус" ту је управо узбуђење због нечега што до тада још нисмо доживели. (Нажалост, то је и један од разлога због којих толико људи вара партнера. Ако паднете у искушење, немојте изгубити из вида ону стару "за један часак радости, хиљаду дана жалости"... неко ће сигурно бити повређен.)
Осим тога, везе за једну ноћ, иако у данашње време више нису табу, ипак и даље имају примесу "безобразног", што их чини још узбудљивијим. Секс без обавеза има и својих предности. У таквим ситуацијама све кочнице попусте, и људи се лакше одлучују да причају "прљаво", да се препусте фнатазији, пусте глас... Јер, кога брига, ако вам се не допадне, не морате више никад ни да се видите.
Са друге стране, у таквим односима, људи су себичнији него обично и мање им је стало до партнеровог задовољства. Све се своди на физичко задовољство, које може бити неизрециво, чињеница је, али се исто тако може десити да се сутра ујутру пробудите осећајући се некако празно...
Шта води до бољег секса? То узбуђење првих састанака или блискост која се временом гради? Иако секс са неким кога не познајете баш најбоље може довести до одличног секса, кад сте у вези са неким кога волите, и сам секс и оргазам добијају потпуно нови смисао.
Када смо у вези, секс је чешћи, а познато је да што више секса имамо, више га желимо. Оргазми су пре правило него изузетак, пошто обоје познајете тело и жеље особе коју волите. Поред тога, ту је и емотивна блискост, жеља да се пружи задовољство некоме ко нам је "све на свету" и осећај испуњености и задовољства кад у томе успемо... Наш глас овај пут иде сексу са неким кога волимо.
Шта ви кажете? преузето са mondo.rs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
bezobrazno bezobrazno kako samo mogu da sexaju tako..stoke zivotinjske ljudi su stoke.... ha ha ha
msm ako je bilo jednu noc , sto ne moze biti jos jednu ( pod uvijetom da je bilo dobro).. a sta ako nije bilo dobro...msm iz kurtoazije cemo da nastavimo i drugu noc, jer je sex za jednu noc bezobrazan...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Joj o čemu vi pričate. Zacrveneo mi se levi obraz
heh
Zavisi od situacije... Doživeo i jedva preživeo... heh
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Imala jednu burnu noć i još pamtim sve...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Ocem sto da ne ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
брезобразно примамљиво а реалност је сигурно већ нешто сасвим друго ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ja nocu spavam kako bio odmarao mozak,da bih danju lupao gluposti.Nemam vremena za taj vas sex.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|