| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Nikita je napisao: jesam li ? ma ja ueletela malo ...malo pre sam s posla dosla .... Jesi, zaista Ako si uletela neka si. Mnogo radis Niki, nemaju dusu sto te toliko muce.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Naopak je napisao: Nikita je napisao: jesam li ? ma ja ueletela malo ...malo pre sam s posla dosla .... Jesi, zaista Ako si uletela neka si. Mnogo radis Niki, nemaju dusu sto te toliko muce. jos malo pa cu imati odmorcic ....posao mi je takav kakav je , ako hocu da radim onda moram da cutim , jedna sam od malo sretnika koji imaju posao ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Pa naravno...a di je cmokic na nosic?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ovde nista novo.. doooobro
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Ajme Mili Duso kloni se molim te solarijuma od danas ....i novih egzibicija oko crtanja po telu Naopaki cmokic na nosic ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
šta radite ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
aha, dobro
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Bradpresto Pitt je napisao: Di si Lane tuj sam ,erotika me bacila na pod ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
to znači da se nisi nagledala ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Trile je napisao: aha, dobro a sto si ti oke tako crvene ? Nisi valda motao "Cigaru" od one uvele trave iz dvorista? ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) pa rekla sam ti da sam poprskala taj deo totalom Najgora ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) Lana ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|