|
| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Bas te briga bar ces lepo sanjati
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Tresu mi se,kako se ono rece,gace,,hahahahah a to se zove "gaće" hahhahha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a joj mojih grešnih misli ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sram te istid bilo(strag te i sprid bilo)bauahahahahh
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Bradpresto Pitt je napisao: E Lane ako vako nastavis,ima da te sanjam,,,hahahah Pa to je vec gotovo ima da me vajas i jao vec te vidim kako pališ mahinu i krećes za Novi Sad ![[ljubiguzu.gif] [ljubiguzu.gif]](./images/smilies/ljubiguzu.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Hahahahaha
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Tresu mi se,kako se ono rece,gace,,hahahahah a to se zove "gaće" hahhahha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a joj mojih grešnih misli ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sram te istid bilo(strag te i sprid bilo)bauahahahahh a sta je tu sram,jedino ako ti je ipak jezik adut ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) sad mi je lose,meni tebe zao ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E Lane ako vako nastavis,ima da te sanjam,,,hahahah Pa to je vec gotovo ima da me vajas i jao vec te vidim kako pališ mahinu i krećes za Novi Sad ![[ljubiguzu.gif] [ljubiguzu.gif]](./images/smilies/ljubiguzu.gif) Hahahahah,nego sta,ali prvo,posto sam vanka,palim makinu i idem doma,ostani tu,,,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E Lane ako vako nastavis,ima da te sanjam,,,hahahah Pa to je vec gotovo ima da me vajas i jao vec te vidim kako pališ mahinu i krećes za Novi Sad ![[ljubiguzu.gif] [ljubiguzu.gif]](./images/smilies/ljubiguzu.gif) Hahahahah,nego sta,ali prvo,posto sam vanka,palim makinu i idem doma,ostani tu,,,,hahahaha joj sto volem ove muske pobegulje,čim zagusti oma ide kući, ![[trt.gif] [trt.gif]](./images/smilies/trt.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Tu je....dise
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Poslužite se [thumb=http://www.ilovezrenjanin.com/wp-content/uploads/2012/04/Rakija.jpg]http://www.ilovezrenjanin.com/wp-content/uploads/2012/04/Rakija.jpg[/thumb]
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Domacineeee!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 68 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|