|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Naopak je napisao: Jesam ti rek'o pitonjo. Ma pusti,ova je neka opasna,,,a simpa mi je,,,ufffff
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Pa ok lepo je to.te oasne su najbolje.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Pa ok lepo je to.te oasne su najbolje. Ma znam,ali to je dvosjekli mač,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
onda pamet u vugla i polako....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Lano ako ces sutra doci,slobodno reci,,, Zar ti nedostajem? Pozeli me mozda cu doci ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Ja ozbiljno zborim,a ti rijetko dolazis ko frizideri na Grenlandu,pa da se ne nadam uzalud hahah a ti ni do Ilice nisi otiso a ne do Grenlanda rekla sam pozeli,a ja cu vidit ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo Lano da mi obecas da me neces varati,bas ne volim varanje,,,bauhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa cim te pitam vidis da zelim,ne buti Stisla,,,bauhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Samo Lano da mi obecas da me neces varati,bas ne volim varanje,,,bauhahahaha Znas li ti Novosađanke,tebi treba da je cast sto pricas sa mnom a mi smo poznate kao ljubazne, lepe,otvorenog srca ,dobre domacice i tako to a nevera moja bio si ti ....to mozes biti samo ti ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

|
Zaneme jadan Bred i pobeze ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Eto tako...došlo je vrijeme da moja noga ka krevetu krene! Laku noć..tipkamo se još! ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 111 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|