|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Opa...trebamo li očekivati zaruke na forumu u skorije vrijeme? ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) Mislim da ce prije biti zanoge nego zaruke,,,bauhahaus
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
lana je napisao: jezik ,ma to se da primetiti ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Pa i jezik je ponekad ubojito oruzje,ako me razumjes LEpa Lano,,hihihih
|
|
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Pozdrav svima i samo po jedna palačinka  
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: jaooo paz sad hahaha opet moram do wc-a hahaha Molke,mislim da se precesto samozadovoljavas,,,bauhahahaus
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pozdrav Jano! ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Cek,koja ode Jana ili Lana,,,!?
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: jezik ,ma to se da primetiti ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Pa i jezik je ponekad ubojito oruzje,ako me razumjes LEpa Lano,,hihihih jezku nikada nisam davala prvenstvo ,al ti ocito uzimas jaci adut ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
oteraces sve Pitt
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: jezik ,ma to se da primetiti ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Pa i jezik je ponekad ubojito oruzje,ako me razumjes LEpa Lano,,hihihih jezku nikada nisam davala prvenstvo ,al ti ocito uzimas jaci adut ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ima vremena,jos si mlada,doce i to na red,pa nemozes odmah sve znati,tako sam i ja prije,,bauhaus
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: oteraces sve Pitt Ne brini dok si ti tu sve ce ostati,,,,garant!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 154 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|