| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E onda nema rezultata...žao mi je... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Ako me naucite vas dve....zrtvovacu se. 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
ajd 'vako prvo se skini ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Aha...jesam...jbt, slomio bih se kde ja ko ovaj deckic?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja došla dobra noć evribadi
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Ništa na silu...samo lagano opusti se i kreni
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
LaYa je napisao: ja došla dobra noć evribadi LajČić štip za dupence.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Najgora je napisao: Ništa na silu...samo lagano opusti se i kreni Naopak je napisao: Ako me naucite vas dve....zrtvovacu se.  Možda da za početak ima samo lagano razgibavanje tipa ovog:  Layo... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
LaYa je napisao: ja došla dobra noć evribadi Dobro vece Laki...ljub od mene
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: Najgora je napisao: Ništa na silu...samo lagano opusti se i kreni Naopak je napisao: Ako me naucite vas dve....zrtvovacu se.  Možda da za početak ima samo lagano razgibavanje tipa ovog:  Layo... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Znaci vas dve ste resile da me upropastite.... ![[chocksmiley.gif] [chocksmiley.gif]](./images/smilies/chocksmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|