Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Maja Nikolić vs. Maja Volk round 15
Dokle će više ova Nikolićka da zamara ovu gospođu Maju ? Ubija više sa ''Ti si ružna i matora''
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Bože koliko su svi primitivni... A kaže Milić...ja sam macho za Bregovića...milion puta bolje izgledam od njega... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Ne znam za vas, ali meni su uzasno dosadni ovi njihovi zadaci.... nidje veze...
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
a jes šapata ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Mislim da im je ovaj VB totalni promašaj...
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MrPhact je napisao: a jes šapata ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) zajebala one dve što su htele da obuku cipelicu od Pepeljuge
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Mojne je napisao: 46 minimum ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Zlobni je napisao: Ne znam za vas, ali meni su uzasno dosadni ovi njihovi zadaci.... nidje veze... Ponavljaju se. Sećam se da je na Farmi bio sličan zadatak. Isto neka španska serija. Sada će da drobe o tome 7 tv dana... Ja sam za to da nemaju zadatke, da im je pun frižider hrane i pića i udri... Naravno s' vremena na vreme im sakriti frižider da se poubijaju ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Žex je napisao: Zlobni je napisao: Ne znam za vas, ali meni su uzasno dosadni ovi njihovi zadaci.... nidje veze... Ponavljaju se. Sećam se da je na Farmi bio sličan zadatak. Isto neka španska serija. Sada će da drobe o tome 7 tv dana... Ja sam za to da nemaju zadatke, da im je pun frižider hrane i pića i udri... Naravno s' vremena na vreme im sakriti frižider da se poubijaju ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) U pravu si, samo im das alkohol da imaju u neogranicenim kolicinama i ne das im cigare jedno 2-3 dana - krvoprolice u najavi ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|