Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 10 Maj 2025, 20:43

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 16:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Haj Kone... [bye.gif] [bye.gif]
Pazite ovo ! ! !

Vendi trovala pse lutalice

Vesna Vukelić Vendi je otvoreno govorila o tome kako je trovala pse lutalice po svom naselju.

Slika

Vendi je u uključenju uživo, opisivala ostalim ukućanima kako je pokušavala da se izbori sa psima lutalicama.

"Kupim ja onaj najjači otrov i zavijem ga u pljeskavicu, oni ništa. Onda sakupim ekipu lovaca, kučića nigde. Jedan taman da repetira, kad pojavljuje se policajac i kaže da je to zabranjeno zakonom. Ma, šta sve nismo radili, a šinteri neće da dođu", pričala je Vendi.

Topić je pokušao da je upozori.

"Nemoj o tome, to je zlostavljanje životinja", rekao je Top, na šta je Vendi uzvratila: "Volim ja životinje, ali više volim ljude", i nastavila sa pričom: "Pozovem ja opet šintere i kažem da ima osam pasa koji se razmnožavaju i zavijaju kao kojoti na mesečini. Na kraju počnem da urlam da ćemo se poklati. E, tada su konačno došli da ih pohvataju".

Izvor B92

Auuu, al' me razočarala [zid.gif]

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 16:18
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Batice [pozz.gif]
Pazi da ti kazem... mene nije razocarala.
Ja obozavam zivotinje i sve je to lepo i bajno i sjajno. Medjutim, Beograd je (a verujem i ostali gradovi) prepun pasa lutalica. Te lutalice napadaju i decu i odrasle. Pa kad vece nece sinteri ca se pozabave problemom, ili cak i drzava u smislu da kazni debile koji cuvaju zivotinje pa ih izbace na ulicu... onda se eto dogadjaju i takve stvari, odnosno dogadja se da neko pravdu uzme u svoje ruke. Zao mi je zivotinja, ali razumem. Podseti me da ti ispricam pricu o macki koja se macila u zgradi i o ljankise koja je tek nedavno ukapirala sta je grad, pa misli da u hodniku zgrade moze da se ponasa kao da je na selu.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 16:22
Korisnikov avatar
rang
rang

Zdravo seko...

Ma ne želim da drugima daje predloge. Najjači otrov u pljesku i truj koga stigneš... Zamisli kada bi svi krenuli tako da se rešavamo lutalica... Auuu
Znam, kod mene je takođe veliki problem sa lutalicama, ali Vendi treba da pazi šta će da priča. Sada će udruženje ORKA da oplete po Vesni, a Brižit Bardo će iz protesta da spali singl ''Praćnuo se šarančić'' [smehsmeh.gif]

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 16:29
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Pa vidis da joj nije uspela ta pljeskavica xaxaxa
Ne verujem da je to radila, nego samo laprda, jer ih je sve razotkrila i sada joj je dosadno xaxaxaxa

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 16:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Najviše se okomila na Avu Karabatić alias KVAZI LISAC [smehsmeh.gif]

Znaš li ti Kone da je Vendi pevala u mom komšiluku sigurno 10 godina...
Nema 5 minuta od mene...
Tamo su nastale one famozne fotke sa onim pijancima koji joj lepe po 5 evra na sise [smehsmeh.gif]
Uživo je mnogo lepša nego na tv-u

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 22:53
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

ah kako bi voleo da aneta ispadne veceras

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 22:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Sindi ili Aneta... Treće nema...

Ne bi valjalo da ispadne Maja Nikolić
Ona i drži rijaliti... Iako je šašava , bez nje je rijaliti smor

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 23:05
Korisnikov avatar
*
*

nece maja.
ne verujem da ista od glasaca zavisi. vendi maja volk blizanci i aneta imaju klan koji se moze razbiti izlaskom anete. bice mnogo zanimljivije kada pogube glave :D

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 23:38
Korisnikov avatar
*
*

e breeeee ode sindi

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 22 Apr 2013, 23:41
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Šta sam ti rekla Cas... [andjav.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu