Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 11 Maj 2025, 01:17

Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 20 Apr 2013, 20:41
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

[zenskismeh.gif] ...hahaaa....nevoljna reakcija...maju nikolić na olimpijadu da baca disk...to slično tanjuru... [smiley1298.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 20 Apr 2013, 20:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Heh Senka...
Danas su je zezali dok je bilo neko suđenje. Malo sam pratio
Znam da je sinoć Slavko zeznuo Maju za vreme venčanja. E ono je bilo nisko... auu

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 21 Apr 2013, 13:12
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

slavko je popustio i promenio stav. obice mu se o glavu verovatno...
primetio sam da je blizanac ozbiljno agresivan i prost nadam se da ce im makedonka ispasti i da ce se malo primiriti.
samo da sindi ne izadje.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 21 Apr 2013, 13:46
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Ispada Sindi...idi da je dočekaš... [cepanje.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 21 Apr 2013, 13:48
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

ma cekace je nevena :D

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 21 Apr 2013, 16:54
Korisnikov avatar
rang
rang

Po meni će ispasti Sindi.
Makedonka ima standardno glasačko telo, lokalne fufice glasaće za Avu, dok će Maja proći samo zbog gledanosti rijalitija. Nju čuva produkcija

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 21 Apr 2013, 17:21
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Slažem se Žex...i ja tako razmišljam...
A Sindi je i najmanje interesantna...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 21 Apr 2013, 17:27
Korisnikov avatar
rang
rang

Najgore je kada počne da proziva ostale tipa : Ti si debela, imaš celulit...
To joj je jedini argument u svađi... DEBELA SI...
Kako je to prizemno
heh

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 21 Apr 2013, 17:34
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pa cura je toliko primitivna da ja ne mogu vjerovati otkuda ona u tom nazovi estradnom i 'vip' svijetu...
Prije svega,jako je ružno bilo koga prozivati zbog fizičkog izgleda...ali me čudi da joj niko ne uzvrati kako ima prejake i krive butine,kao fudbalerka neka...i strašno zao pogled,čega se posebno grozim...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 21 Apr 2013, 17:46
Korisnikov avatar
rang
rang

Ne znam šta si mogla očekivati od nje. Ona je bivša Modelsica. Od svih Modelsica najmanje je profitirala
Sećam se one Ivane Berendike. Ona se udala za jednog od vlasnika Google-a. Sandra Meljičenko udata je za ruskog oligarha, a samo naša Sindi nije uspela da se udomi kako zahteva konzorcijum sponzoruša, pa leči frustracije na kome stigne. Gadno je to. U suštini ja nemam ništa protiv nje, ali jasno se vidi ostrašćenost u njenom pogledu.
Ava je namazana svim bojama, ali nije zla.
Sindi je razmazana i jako sujetna.
Aneta je velika tračara i non stop aminuje na svaku Vendinu reč.
Maja Volk je jako korektna osoba i iznenadila me je svojim stavovima.
Soraja je pozerka koja želi da stigne do kraja.
Pročitao sam negde da je za učešće u prošlom VB-u dobila puno love i da je od tih para kupila neki budženi Mercedes. Nisam imao pojma da produkcija plaća anonimuse. U to vreme bila je anonimus, a i sada nije daleko.
Vendi mi je okej. Jedino me kod nje nervira što se često kači za nešto što ne bi trebalo da je interesuje.
Maja Nikolić ima neki kompleks, ali siguran sam da nije podla.
Ona je samo pukla k'o daska...
Slavko je dobar čovek, ali ponekad je dvoličan
Top je takođe dobar, ali suviše forsira veru. Sama koncepcija Velikog Brata je špijuniranje tuđih života, a vrlo dobro znamo šta Crkva misli o tome. Malo je kontradiktoran u svojim stavovima
Blizanci su standardno okej. Ponekad puknu, pa psuju kao kočijaši, ali od svih ukućana su možda i najiskreniji.
Milić je ofucana pijandura koja ide od rijalitija do rijalitija u nadi da će povratiti svoju slavu. Iskreno ja nikada nisam čuo za njega dok se nije pojavio u rijalitiju. Grupa ''Vatreni Poljubac'' je žešći smor. Ne mogu da shvatim ljude koji se lože na to... Eto

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu