Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Heh Senka... Danas su je zezali dok je bilo neko suđenje. Malo sam pratio Znam da je sinoć Slavko zeznuo Maju za vreme venčanja. E ono je bilo nisko... auu
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
slavko je popustio i promenio stav. obice mu se o glavu verovatno... primetio sam da je blizanac ozbiljno agresivan i prost nadam se da ce im makedonka ispasti i da ce se malo primiriti. samo da sindi ne izadje.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ispada Sindi...idi da je dočekaš... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma cekace je nevena 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Po meni će ispasti Sindi. Makedonka ima standardno glasačko telo, lokalne fufice glasaće za Avu, dok će Maja proći samo zbog gledanosti rijalitija. Nju čuva produkcija
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Slažem se Žex...i ja tako razmišljam... A Sindi je i najmanje interesantna...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Najgore je kada počne da proziva ostale tipa : Ti si debela, imaš celulit... To joj je jedini argument u svađi... DEBELA SI... Kako je to prizemno heh
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa cura je toliko primitivna da ja ne mogu vjerovati otkuda ona u tom nazovi estradnom i 'vip' svijetu... Prije svega,jako je ružno bilo koga prozivati zbog fizičkog izgleda...ali me čudi da joj niko ne uzvrati kako ima prejake i krive butine,kao fudbalerka neka...i strašno zao pogled,čega se posebno grozim...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ne znam šta si mogla očekivati od nje. Ona je bivša Modelsica. Od svih Modelsica najmanje je profitirala Sećam se one Ivane Berendike. Ona se udala za jednog od vlasnika Google-a. Sandra Meljičenko udata je za ruskog oligarha, a samo naša Sindi nije uspela da se udomi kako zahteva konzorcijum sponzoruša, pa leči frustracije na kome stigne. Gadno je to. U suštini ja nemam ništa protiv nje, ali jasno se vidi ostrašćenost u njenom pogledu. Ava je namazana svim bojama, ali nije zla. Sindi je razmazana i jako sujetna. Aneta je velika tračara i non stop aminuje na svaku Vendinu reč. Maja Volk je jako korektna osoba i iznenadila me je svojim stavovima. Soraja je pozerka koja želi da stigne do kraja. Pročitao sam negde da je za učešće u prošlom VB-u dobila puno love i da je od tih para kupila neki budženi Mercedes. Nisam imao pojma da produkcija plaća anonimuse. U to vreme bila je anonimus, a i sada nije daleko. Vendi mi je okej. Jedino me kod nje nervira što se često kači za nešto što ne bi trebalo da je interesuje. Maja Nikolić ima neki kompleks, ali siguran sam da nije podla. Ona je samo pukla k'o daska... Slavko je dobar čovek, ali ponekad je dvoličan Top je takođe dobar, ali suviše forsira veru. Sama koncepcija Velikog Brata je špijuniranje tuđih života, a vrlo dobro znamo šta Crkva misli o tome. Malo je kontradiktoran u svojim stavovima Blizanci su standardno okej. Ponekad puknu, pa psuju kao kočijaši, ali od svih ukućana su možda i najiskreniji. Milić je ofucana pijandura koja ide od rijalitija do rijalitija u nadi da će povratiti svoju slavu. Iskreno ja nikada nisam čuo za njega dok se nije pojavio u rijalitiju. Grupa ''Vatreni Poljubac'' je žešći smor. Ne mogu da shvatim ljude koji se lože na to... Eto
|
|
|
|
|
|