Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ma ides u gluvu sobu. Mini razumemo se 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Necujna soba tztztztz
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
da i ja jednom prvi dodjem
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nisam se naspavala ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
moram opet travu da kosim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pojavili se komarci 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Вучица je napisao: casual je napisao: umesto da gledam utakmicu ja cu veceras gledati neku pozorisnu predstavu koja govori o tome sta se dogodilo kada su se sreli Frojd i Dali hahahahaaa predstava je rasprodata, bas me zanima struktura ljudi koja ce je gledati. znaci, zivot je nekome majka a nekome maceha! и каква је била маћеха?! мени баш звучи занимљиво ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) odlicna predstava tragikomicna i sa puno istoriskih cinjenica koje se retko mogu procitati negde. nisam znao da je Frojd bio ateista i da je pred smrt hteo da objavi naucni rad u kome demistifikuje religiju u celosti. nisam znao da je umro od raka i da mu je deo usta i vilice uklonjen operacijom. Nisam znao da je Dali bio bas toliko lud  eh da, Frojd nije propustao priliku da Junga nazove ludakom  glumci, ekipa koju ne podnosim ali su bili neverovatni. glumica suzana lukic je cak i svoje sise pokazala koje su u skladu sa mojim utiskom o predstavi, znaci fenomenalne  predstava se zove histerija izvodi se u jugoslovenskom dramskom. evo klip sam nasao na netu sada
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Spavao sam sa jednim otvorenim okom jbt.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
divan dan a ja u kuci pljuc
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mnogo sam srecna 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|