Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
No da places,sada kada je stiglo prolece...tztztztz
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
evo neČu samo da izduvam nos ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Naopak je napisao: Zar si sumnjala? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ma nimalo. Iskra, ni ja ne volim horore. Zelena milja je predivan film. ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Hehehehehe, al nemoj jako da ne izduvas pluca napolje ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
gud vam ovaj dej ala ga parlam,sve se pusi
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
joj boze sećam se kad sam bila devojčurak pa išla da ledam Dr.Živako auuu bem ti u prvi red glava me zabolela ako čitam ne vidim sliku i obrnuto ništa mi se nije svideo fil onda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Gud i tebi LaYA
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
tenk ju Laki for flauer ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Layo, buon giorno! ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) veri gud Gigi ciao bela ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
|