Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
GiGi je napisao: Ljudi, imate neki dobar film za preporučiti? Ne znam što bih gledala večeras... Ako nisi gledala film "naopako" preporucio bih ti da odgledas GiGi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Naopak je napisao: GiGi je napisao: Ljudi, imate neki dobar film za preporučiti? Ne znam što bih gledala večeras... Ako nisi gledala film "naopako" preporucio bih ti da odgledas GiGi Koji žanr? Iskra, koliko stare? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
e lepo je kada vas vidim da uzivate. hvala Iskra nedostajala mi je ta tvoja kafa. znas da vise preferiram ovaj prepodnevni penzionerski termin nego onaj nocni tinejdzerski pozdrav, odoh da se mucim jos par sati pa sam miran  GIGI preporucujem ti ovaj film ako ga vec nisi odgledala
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Cas.. nema na čemu druze  i drugi put joj Gigi ako ti kažem koji me film oduševljava i iznova mogu da ga gledam ima da mi se smeješ ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: Naopak je napisao: GiGi je napisao: Ljudi, imate neki dobar film za preporučiti? Ne znam što bih gledala večeras... Ako nisi gledala film "naopako" preporucio bih ti da odgledas GiGi Koji žanr? Iskra, koliko stare?  Drama, romansa, SF super je
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E super, imam dva prijedloga. Sad ću ih bacit pred sestru i neka odluči. Možda i oba pogledamo.  Iskra, da čujem...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Sviđaju mi se oba trailera. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: Sviđaju mi se oba trailera. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Zar si sumnjala? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sve volim ko majmunče samo ne horore to me uzasava Zelena milja .. fim mi je ono vrh i kad god se daje ja sednem gledam i plačem
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|