Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: :D ja sam sat vremena ovde i ti Vucice pitas kad je ko usao стварноооооо е незамери данаске сам се убила од рада виш да сам и обневидо мада чекам један абер, ал оседечу чекајући га ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Trile je napisao: Вучица je napisao: Trile je napisao: samo da ta Duki nije neka profesorka akademije nauka nemoj.. ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ha, izgleda da je ne znam samo gde ih nalazis sve te naucnike ај умеш ти и боље понављаш се ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ne vuko, ne znam bolje ja sam obican neakademik ne svadjam se ja sad sa tobom i ako se neko ponavlja , to si ti uvek ocekujes nekog novog i jako je pametan i dobar, i sve zna pa mi smeta zato sto ja padam na lestvici pametnoce i obrazovanosti
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Trile je napisao: ne vuko, ne znam bolje ja sam obican neakademik ne svadjam se ja sad sa tobom i ako se neko ponavlja , to si ti uvek ocekujes nekog novog i jako je pametan i dobar, i sve zna pa mi smeta zato sto ja padam na lestvici pametnoce i obrazovanosti Лоше си ме прочитао Трифуне, Дуки неће да дође на форум, већ и она следеће недеље има наступ трбушног плеса, то сам Никити написала ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
aha, izvinjavam na ponavljanju
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
i sta sam jos hteo da kazem, nista, to je sve
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Trile je napisao: i sta sam jos hteo da kazem, nista, to je sve Hahahahaha ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
i ja cutim i cirkam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Svi cete se napiti veceras, cccc
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|