Dragi moji forumaši!
Došlo je vreme da se pozdravimo i oprostimo, nemo se ljubimo vladaju virusi
Kao što mi je rečeno da se sve zna.. znaČi znate da sam Maša ( jedna mala zelena .. koja je tu * kao*).
Elem...šta sam htela reći ( puuu senilna dosadna baba.. kojoj je vreme da ide u peMziju)
7 meseci nisam bila javno na netu i sad kad malo bolje razmislim ne znam šta mi je to trebalo..( dobro da ispoštujem sebi drage ljude)
al dobro pametan čovek.. Spasoje Vlajić kaže: ništa se ne dešava slučajno.. pa tako verovatno i moj kratki povratakak u virtuelni svet
upoznala sam fine ljude.. da ih sad ne nabrajam
Net je čudo bio i ostao gde sebi svako dajem za pravo da okarakteriše i prokomentariše ljude misleći da ih zna...
setite se stare izreke dok sa nekim ne pojedeš džak soli ne znaš kakav je.. verujte ŽIVA ISTINA

ne bih ja da sada širim priču.. i da se polemiše na ovu temu..(pošto mi koji smo ostali na forumu smo smor i dosadni) .
Ovom prilikom se duboko izvinjavam ako sam nekoga povredila, nije bilo namerno a ko je mene povredio malo je važno jer se trudim da uvek oprostim ipak je ovo ekran ..ipak su ovo slova koja se dvosmisleno tumače.. a reč ne vredi više ništa.Čak ni moja reč. U reali ni trunku nisam ovako tolerantna.
Još neki dan ću biti Maša koja će vas malo nadgledati i čuvati..
Bilo mi jedrago pisati se sa vama, ljubim vas sve i pozdravljam.. vaša Iskra ili ti Gaga