Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Miss ti si veoma obzirna i kulturna i sve lepo pozdravis
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: isao sam na dorucak. svakakve obaveze imam kao i rituale  си и мен купио нешто за ћопање ма и ја са тим ритуалима знаш, неки пут и претерам ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Miss* je napisao: Iskra je napisao: a.. bar tu nacrtanu mogu kuvam do sutra ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) hahahhahahah vala bas evo i tebi jedna ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Miss* je napisao: Vuki, kako si mi oci moje? хммм... долази ми госн Попа данас, душа моја неокаљана малко ће се осевапити јбга све проређујем физици а хемија сам чиста чућемо се касније па ћеш чути (какав ред речи у реченици!)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Вучица je napisao: casual je napisao: isao sam na dorucak. svakakve obaveze imam kao i rituale  си и мен купио нешто за ћопање ма и ја са тим ритуалима знаш, неки пут и претерам ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kupicu ti sledeci put u zamenu za onaj filter za nemetale i metale
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
casual je napisao: Miss ti si veoma obzirna i kulturna i sve lepo pozdravis Jesam casual, uvek tako radim i volim. Hvala. Iskrice, hvala na kafici ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Вучица je napisao: чућемо се касније па ћеш чути (какав ред речи у реченици!) Obavezno da se cujemo kasnije, pusi mi sms.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Stigoh, jos samo da vas pohvatam ko sta kaze i bice u redu 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: kupicu ti sledeci put u zamenu za onaj filter za nemetale i metale ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) и приде да ме ожениш ел знаеш ти колко то кошта м могу ти поклонити филтер за веш машину или судо ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Naopak je napisao: Stigoh, jos samo da vas pohvatam ko sta kaze i bice u redu  hahhahahahaa ja to odavno ne mogu pa se ni ne trudim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|