Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Meni je Nevena ok ova je od pocetka cacka.
Sindi je zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala kako Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi. Pošto pravila Velikog Brata ne dozvoljavaju bilo kakvo fizičko nasilje ili kontakt u tom smislu, Nevena će morati da napusti kuću Velikog Brata. Svi ukućani sem Soraje su stali u Neveninu odbranu i nisu želeli da napusti kuću, ali pravila su jasna i moraju se poštovati – navodi se u saopštenju “Imoušna”.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
slazem se Senka. koliko toliko je izbor mogao proci ali maja i vendi fijuuu... Megi, od samoga pocetka nevena je previse histericna. vise puta je usla u svadju sa svakim ko se nije slozio sa njom previse moralise a nasla se u sred kuce vb...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Zašto su izbacili Nevenu ? Mrzi me da gledam ceo klip, pa ako može neko ukratko da objasni zašto je izbačena... Jel' udarila Sindi ? Kontam da je spucala onu samoživu samoproklamovanu manekenku
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ćao Žex Ukratko... Sindi je napadala Nevenu da ima celulita pa joj zadigla suknju i uštinula je...na to je Nevena šiznula pa je prvo povukla za kosu a onda i zviznula u glavu... Nakon sat vremena je izbačena...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Koliko se ja sećam i Juice je štipao Bojanića, pa je dobio isključenje. Sindi je odvratna. Sutra da mi se skine gola, rek'o bi joj ''Obuci se, da se ne prljam'' heh
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
I meni je Sindi toliko odvratna da me zbog nje i Soraje mrzi i gledati rijaliti... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

|
Soraja manje više, ali Sindi mi ide na qrac samo tako Zamisli ti samo državu u kojoj živimo. Narodni poslanik u skupštini republike Srbije je njena sestra. Takođe isprdak turbo folk generacije. Posle nas čudi zašto smo zaglibili , zašto smo dotakli dno. Zato će Žex da uzme koferče i fijuuuuuuuuu.... Što dalje
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jedva ekam da izbace snimak kako je zviznula sta mislite hoce li?
|
|
|
|
|
|