Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
o dobar dan drug ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Iskrice gde si ti? Kako si danas?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Naopak je napisao: Iskrice gde si ti? Kako si danas? dobro sam  malo sam bila u frci al sad sam dobro Ti, kako si? nešto nam kasniš danas ili mi se čini ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Da, iskrice i zao mi je zbog toga, jer mi nedostajete, ali sam imao obaveza van kuce.Vidim da ste se lepo druzili.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Jesmo, mada sam i ja imala obaveze pa i nešto nisam bila danas aktivna izvini što sporo kuckam al završavam nešto
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: Jesmo, mada sam i ja imala obaveze pa i nešto nisam bila danas aktivna izvini što sporo kuckam al završavam nešto Taman posla Iskrice ne brini, samo ti svoje zavrsavaj... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
uff što ne volim kad sve moram ovako na trk da završavam kad nemam vremena ni kafu ko čovek popiti
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: uff što ne volim kad sve moram ovako na trk da završavam kad nemam vremena ni kafu ko čovek popiti Hahahahah, hajde polako odahni sedni i uzivaj u kafici... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma oću ja al mi fale još jedan par ruku ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: ma oću ja al mi fale još jedan par ruku ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Pocni nogama da mlatis mozda i uspes u necemu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|