Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nikita naljutila ili nenaljutila,pa nismo mi dosli ovdje slusat radio,iskreno govoreci,mozda je jednom zanimljivo,ali svaku vecer,mrvicu je dosadno,ma koliko šutjeli o tomu,,,bquhahahah
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Pit za tvoju informaciju radio je za druzenje i ako ti promaklo malo pre Laya trazila link , pa da se ne kopira stalno ovako je uvek tu .A tebe ne sili niko da dodjes i da se druzis sa nama smrtnicima i sitnim dusama...i onako smo samo sitna buranija naspram tebe
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
потез Ниш-Пирот-Врање иЧ их неразбираш јботе баш волете да се сиграте ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nikita naljutila ili nenaljutila,pa nismo mi dosli ovdje slusat radio,iskreno govoreci,mozda je jednom zanimljivo,ali svaku vecer,mrvicu je dosadno,ma koliko šutjeli o tomu,,,bquhahahah nemas ni jednu gresku, bravo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Вучица je napisao: потез Ниш-Пирот-Врање иЧ их неразбираш јботе баш волете да се сиграте ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ima li Leskovca tamo negde
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nikita je napisao: Pit za tvoju informaciju radio je za druzenje i ako ti promaklo malo pre Laya trazila link , pa da se ne kopira stalno ovako je uvek tu .A tebe ne sili niko da dodjes i da se druzis sa nama smrtnicima i sitnim dusama...i onako smo samo sitna buranija naspram tebe Pusti ljutnju sad i insinuacije,samo kazem svoje misljenje,a to o boraniji,mahunam i sitnim dusama si ti rekla a ne ja,zar ne!?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ма има и Лесковца ал ондаК неје троугао ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Pa ti mislis da si iznad sviju nas ...ajde pripazi samo kad toliko visoko letis da se ne zakucas u neki Boing
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
kokice, spice, kospice, sokovi...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
а месо ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|