Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 17:19

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Apr 2013, 20:33
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

GDE JE SAD ZADRUGA? Ekrem se hvali mobilnim telefonom!

Produkcija napravila propust, ili je Jevrić ipak dobio posebne uslove?

Slika

Ekrem Jevrić, dok su Vesna Rivas i Ša vodili žučnu raspravu, u razgovoru sa Milanom Tarotom otkrio je gde krije mobilni telefon!

Naime, Jevrić se pohvalio kako zna koliko je sati:

- Sad je jedan samo mene pitaj za to, rekao je on Tarotu, a potom mu stavio ruku na levi gornji džep, gde mu navodno stoji mobilni telefon.

- Vidiš ti to, samo ja ubacio tu. Niko drugi samo ja. A potom ga upitao:

- Jel si dotako nešto, jel si mogao ti to da ubaciš?

Ekrem je Milana Tarota navodio na to šta mu je zapravo u džepu, Tarot, namerno ili slučajno nije hteo da zna pa mu je odgovorio:

- Šta ti je to neko blokče?

Zadruga nije reagovala na ovaj događaj, u slučaju da Jevrić ima telefon sa sobom, dolazi do kršenja svih pravila ovog rijaliti programa.

Puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Apr 2013, 20:59
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Psovke, pljuvanje i pretnje

Prostaklucima od farmera se više ne čudimo, ali pljuvanje i nasrtanje sekirom su zaista novo dno. Zorica, Dule, Sha i Vesna su nam zgadili život!

Slika

Slika

Netrpeljivost između Duleta i Zorice traje već neko vreme, a za vreme vikenda posvađali su se jer pevačica nije htela da mu otpeva pesmu koju ne zna. Dok su odmarali u dvorištu, počeli su opet da se svađaju, a stvar je uskoro eskalirala preko svake mere.

Inicijalna kapisla bila je Duletova rečenica da su se pevači udružili protiv ostalih, i da Zorica "nema pamet, ali ima glas". E, tada su krenule najsočnije psovke.

"Svinjo jedna, ne se*i, go*no jedno, samo se*eš, smrdiš, pi*aš, gnjido jedna, m'rš u pi*ku materinu", iz Zorice je samo kuljalo, a nakon nekog vremena ni Duško joj nije ostao dužan.

"Uzeću sekiru i nabiću ti u glavu", zapretila je pevačica, a on rekao - "nabiću je ja tebi u du*e, ko te je*e".

Psovanje žive i mrtve rodbine dovelo je da toga da pljuju jedno drugome u lice. Da, dobro ste pročitali.

Veliki finiš priredila je Zorica, uzevši dasku i krenuvši ka Duletu. Jedva su ih razdvojili.

Pitanje je da li će produkcija reagovati, jer fizički nasrtaji nisu dozvoljeni u rijalitiju, a više puta su opomenuti i zbog psovki.

Ovo je Zorici, inače, drugi okršaj za poslednja 24 sata. U ponedeljak je polila Eru Ojdanića vodom, na šta joj je on uzvratio gađanjem stolicom, ali je nije pogodio.

Prethodni dan na Farmi obeležila je i svađa repera i narodnjakinje. Sha i Vesna Rivas su se sukobili po ko zna koji put, a ni oni nisu štedeli psovke.

"Drska si, voliš da se svađaš. Znaš li koliko nas sve nerviraš, samo zapovedaš i ućutkuješ. Imaš nijedan hit, jedna moja pesma je jača od svih tvojih", zamerio je on Vesni, koja je rekla da neće ćutati ako je neko napada.

"Ti živiš kod mame i tate kao podstanar, nikada ništa nisi napravio u životu", "ma pi*am ja tebi u usta balava"... Prostaklucima na Farmi nema kraja.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Apr 2013, 00:11
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Vesna Rivas i Milan Tarot sluge ove nedelje

Sluge ove nedelje na imanju u Lisovićima su Vesna i Milan. Ljuba Pantović, koja je gazda Farme, je obrazložila svoju odluku I rekla da njih dvoje treba da nauče neke stvari

Slika

Sluge ove nedelje na imanju u Lisovićima su Vesna Rivas i Milan Tarot. Ljuba Pantović, koja je gazda Farme, je obrazložila svoju odluku I rekla da njih dvoje treba da nauče neke stvari.

Voditelj Ognjen Amidžić je došao u utorak uveče na najpopularnije imanje u Srbiji kako bi se izabrale sluge. Obzirom da je Ljuba gazda ove nedelje ona je izabrala dvoje farmera koji će joj služiti. Pošto je kikbokserka u svađi sa Vesnom Rivas, prošlih dana se naslućivalo da će nju izabrati.

- Sluge će da budu Milan Tarot i Vesna Rivas – obrazložila je Ljuba. – Milana sam odabrala jer treba da nauči da deluje unutar kolektiva. Nadam se da će da nauči da ceni tuđ i svoj rad. Što se Vesne tiče treba da nauči da stvarno radi, a ne samo kad se kamere uključe. Samovolju nećemo tolerisati. Nevespitanje koje je unela, psovke i vređanje tuđih porodica , može da zaboravi.

Milan Tarot se samo smeškao, tvrdeći da je imao taktiku da postane sluga da bi čestitao rođendan svom sinu. Vesna je pak imala da doda nešto.

- Ljuba je ovde naterala dosta ljudi da rade kako ona hoće, a mene neće moći i to je jedini razlog što sam sluga –rekla je Vesna Rivas. - Jednog dana ako budem gazda, videćete kakvi su moji aršini. Ja svoje saradnike, tj.sluge biram prema tome da budu najbolji tako da ću ja tako odreagovati, a ne ovako kako je Ljuba.

Novosti

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Apr 2013, 21:32
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Farma: Vesna i Ljuba morale da se poljube na pijaci

Seljani su uslovili dve farmerke da moraju da se izljube kako bi nabavile što više proizvoda

Slika

Ljuba Pantović i Vesna Rivas su morale jutros na pijaci da se poljube. Pošto je došao dan za nabavljanje namirnica gazda se sa slugama Vesnom i Milanom zaputila na pijacu. Seljani su uslovili dve farmerke da moraju da se izljube kako bi nabavile što više proizvoda.

Ljuba, Milan i Vesna su se vratili sa pjace sa punim torbama. Kada su saopštili ostalim farmerima da su doneli sve sa spiska koji su napravili, dobili su aplauz. Međutim, Ljuba je podnela veliku žrtvu jer je poznato da je više puta bila u žestokom sukobu sa Vesnom.

- Seljaci su tražili da se Vesna i ja poljubimo – rekla je Ljuba. - Rekla sam „što da ne“, sve za moje farmere, pa sam uspela da vam donesem i dva eurokrema jer je Milanu i Ša sutra rođendan. Malo smo repovali, pevali, radili špage, ali ne žalimo.

Dule Bogdanović je dobio kačket koji je iskoristio priliku da čestita rođendan njegovoj ćerki Maji. Ljuba je odmah zamolila Mikija, Eru i Duleta da zasuku rukave i što pre adaptiraju svinjac. Lep dan je iskoristila Stanija da opere svoj i Filipov veš. Ostale farmerke su imale zadatak da zasade živu ogradu.

Jedini koji ništa nije radio je Ekrem Jevrić koji se uglavnom šetao i hvalio kako mu Ljuba ne daje ništa da radi.

Novosti

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Apr 2013, 21:37
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Goca i Saška zaključile: Filip Mitrović je glavna tračara na Farmi!

Slika

Goca Božinovska je ubeđena da je Filip Mitrović tračara. Ona je sa Saškom podelila mišljenje da kada nešto kaže Filipu, on to odmah razglasi ostalim farmerima. Takođe je primetila da Filip jako čudno gleda ljude dok razgovaraju sa njim. Pridružuje im se i Sha, a u tom momentu Saška je zapevala “Šuška se šuška”, na šta je Goca prokomentarisala da mnogo voli Duleta i Radojku i da su super ljudi, koji su zapali u društvo hijena. Bjelica je obećala, pred Gocom i Saškom da će se skinuti gola ako ponovo bude izabrana za slugu.

Slika

scandal

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Apr 2013, 21:42
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

EKSKLUZIVNO: Na Farmu ulazi Marija Petronijević, bivša devojka Vlade Mandića!

Slika

Kako Scandal! ekskluzivno saznaje, nova Farmerka biće Marija Petronijević, bivša devojka Vlade Mandića! Ona je sa produkcijom već potpisala ugovor a na imanje u Lisoviću useliće se najverovatnije već u nedelju pošto ovih dana snima profil i fotke koje će pratiti njeno useljenje.
Marija Petronijević je poznata kao bivša devojka Vlade Mandića ali i po učešću u rijalitiju Prvi kuvar Srbije. Bila je zapažena po svom temperamentu a ostaje upamćena i njena izjava iz emisije Target da ne želi da bude poznata. Inače emisija Paparazzo Lov je nahvatala Mariju kako se vozi gradskim prevozom pa su joj dali nadimak Bus Plus devojka.
Prošle godine spekulisalo se da će baš ona voditi Bingo ali su mediji objavili da joj je u poslednjem trenutku otkazan angažman.

Svet

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 11 Apr 2013, 02:45
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

DULE I RADOJKA ZLOSTAVLJANI NA FARMI? Zorica Marković pljunula Duleta u lice!

Ponašanje pojedinih farmera prema Radojki i Duletu počelo je da prelazi granice dobrog ukusa

Slika

- Govedo jedno ostavi me na miru bre, mrš u pi**ku materinu, jedi g**na, govedo jedno primitivno, skini mi se sa k**ca, ja ovde pričam sa Mikijem a ti mi upadaš u razgovor, jel sam ti se obratila? Ja ću ostati do kraja a ti nećeš!  - Tako je Zorica Marković počastila Duleta, na šta je on pokušao da joj vrati - Kravo muuu, ti stvarno nemaš živce, neće glasati ljudi za tebe, džaba hoćeš da ostaneš kada te ljudi neće.

Markovićeva nije vređala samo Duleta, oplela je i po Radojki, te rekla kako je aljkava i primitivna.
U kasnijem razgovoru rekla je kako ne podnosi vaške, gnjide i primitivce i da joj takav prostakluk ne treba, a sebe okrivila samo zato što voli sve ljude i zato što je dobar čovek.

Naime, Zoricu je uvredila Duletova šala, kada je ona govorila kako će svoj rođendan 4. juna proslaviti na Farmi na šta joj je Dule rekao da ne očekuje valjda da će do tada ostati.

Kolikoje uzavrelo stanje bilo dovoljno svedoči to što je na kraju folkerka pljunula Duleta i čak je krenula sa jednim drvetom da ga napadne, a obećala je i kako će do kraja rijalitija od nje sigurno dobiti batine.

Ponašanja Markovićeve, postaje i više nego neprijatno, uvrede, psovke pa čak i pretnje, znamo da Zorica ima kratak fitilj, ali čini nam se da je ovo prešlo svaku meru.

Goca Božinovska i Filip Mitrović su prokomentarisali da im se gadi gest Markovićeve, dok je Era Ojdanić rekao kako Duleta smatra krivcem.

puls

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 11 Apr 2013, 03:58
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

DOBILI ŽVALE Milanu i Mikiju higijena nije jača strana

Koristili čaše i pribor drugih farmera

Slika

Milan i Miki pili iz tuđih čaša i koristili tuđ pribor za jelo, a kao posledica toga, dobili su žvale.

Pokušavali su da prikriju to od ostalih farmera, ali su na kraju ipak priznali šta su uradili.

Naišli su na veliku osudu ostalih, a među njima je nastala panika da bi mogli i oni da se zaraze. Odmah su produkciji tražili nove čaše i pribor za dvojicu sa žvalama i da se na njima naznače njihova imena.

puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 11 Apr 2013, 17:09
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Stanija: U jednom danu su mi ubili oca, zapalili kuću i bacilli bombu na kola Video

Stanija je objašnjavala Zorici Marković zašto se slika obnažena. Starleta je rekla da to radi iz hobija i zbog novcam a onda se dotakla svog teškog detinjstva.

Slika

Stanija je rekla da joj je slikanje u izazovnim pozama samo hobi. Svesna je da radi to zbog novca, ali I da će joj ostati pečat, kada jednog dana bude zasnovala porodicu.

U razgovoru sa Zoricom je rekla da hoće da započne spostveni posao, a Zorica joj je prorekla da će se usrećiti ako ostane sa Filipom Panajotovićem.

Onda je starleta otvorila dušu i progovorila o svom teškom detinjstvu:

-Je li znate vi da su meni u jednom danu ubili oca, zapili kuću i bacilli bombu na kola. Mojoj majci nije bilo lako, ali uspela je da vaspita mene i brata – ispričala je Stanija.

Blic

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 19 Apr 2013, 21:02
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma:Pogledajte: Pljuštale uvrede za stolom

Samo jedno pismo od Zadruge je dovelo do toga da se Ljuba obračuna sa Zoricom i da Vesna Sandri kaže da „nema stav, ali ima cenu“

Slika

Samo jedno pismo od Zadruge je dovelo do toga da se Ljuba obračuna sa Zoricom, da većina farmera kaže da Ekrem i Dule nemaju stav, ali i da Vesna Sandri kaže da „nema stav, ali ima cenu“.

Kad god se okupe za sto, farmeri naprave haos. Zadruga je u četvrtak uveče poslala pismo farmerima i dala ima zadatak da svako kaže ko po njima od takmičara nema stav.

Zorica Marković je jedva dočekala, kao i pojedini farmeri da najzad kažu svoje mišljenje. Pošto je većina obrazložila svoje razloge, Ekrem i Dule su dobili najviše glasova, kao osobe koje se okreću kako vetra duva. Ipak, svi su zastali kada je Ljuba iznela svoje mišljenje.

- Po mom mišljenju Zorica nema stav zato što jedno priča, pa priča drugo, pljuje ljude u lice, pa im se posle šlihta – obrazložila je Ljuba svoju odluku. - Zavađa ljude okolo, viri iza sena, prisluškuje, igra igre vruće-hladno i mislim da to nije osoba sa stavom.

Zorica je na to rekla da Luba sigurno tako priča jer je sada sluga i da tako nije mislila pre i da uživa.

- Nemoj ti da mi pričaš šta sam ja pričala – uzvratila je Ljuba. - Naravno da uživam, babo. Moji telići su živa inteligencija u odnosu na tebe.

Mišljenje Vesne Rivas je dovelo do još napetije situacije jer je rešila da se obračuna sa većinom učesnika, ali najburnije je bilo sa Sandrom.

- Sandra nema stav jer ima tu neku kočnicu, Ili se pravi da ne ume, ili ne sme. Nekada ne zna da potrči, a nekada ume – rekla je Vesna.

Seksi Sandra je skočila da se odbrani pa je Vesni rekla da ona očigledno ne zna šta reč „stav“ znači.

- To što si ti rekla je ono što ti se ne sviđa kod mene, a to ne znači da nemam stav. Ako ti se ne sluša ovo, možeš da ideš u sobu – bila je oštra Sandra, ali joj je Vesna rekla da možda nema stav,ali zato ima cenu i da poznaje ugledne ljude koji su sa njom. – Šta hoćeš da kažeš, ne kači se sa mnom da ne bi videla kad izađeš odavde. Ne vuci me za jezik.

Samo posle mesec dana boravka na Farmi svi takmičari su pred pucanjem, a do juna ih očekuje još mnogo svađa.

Novosti

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu