Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Miss bih ja al ne mere,pa se setam gore - dole kao eben zec ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Naopak je napisao: Pozdrav i casuala i za Layu A i za vucka jos jedan pozdravcic i kisic mozda nije videla Iskrice raspali jos koji vic како мори нисам видла ви коооооооооке ми оке ел си ти чораФ врни страну малкоте па чеш видет чудо неФиЏено еве ти цмоокензи јоште една да не брљавиш Кежуал ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Miss, aj pogodi ko me sada oraspolozio
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Izgleda da smo zarobljene od strane Iskre hahahah Vuki E, neeee Iskra, men` ne smeta, ja ovo mogu i popodne, ali cu ondak raditi do kasno... ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Вучица je napisao: Naopak je napisao: Pozdrav i casuala i za Layu A i za vucka jos jedan pozdravcic i kisic mozda nije videla Iskrice raspali jos koji vic како мори нисам видла ви коооооооооке ми оке ел си ти чораФ врни страну малкоте па чеш видет чудо неФиЏено еве ти цмоокензи јоште една да не брљавиш Кежуал ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Ja vid'o no reko ti nisi videla ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Miss bih ja al ne mere,pa se setam gore - dole kao eben zec ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ahahahahhahhahahaha
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Naopak je napisao: [treptrep.gif] Miss, aj pogodi ko me sada oraspolozio Iskra ili ja, Ili Vuki? Ili...ja ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Opet nije otislo ono sto sam poslao tamo gde treba uhhh
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Miss* je napisao: Naopak je napisao: [treptrep.gif] Miss, aj pogodi ko me sada oraspolozio Iskra ili ja, Ili Vuki? Ili...ja ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Ma, sve ali ti dva puta hehehe ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Poslije mjesec dana kome, budi se Mujo i vidi Fatu svu uplakanu kako sjedi pored kreveta. - Fato, dođi bliže da ti nešto kažem. Fata, sva sretna: - Šta je, Mujo dragi? - Sjećaš li se kad sam ono izgubio pos'o i svi mi se smijali, a jedina si ti bila uz mene? - Sjećam se - A sjećaš li se kad sam krenuo u privatni biznis i propao, ti si opet bila uz mene? - Sjećam se. - A sjećaš li se kad sam im'o sudar i ti 10 dana nisi išla kući iz bolnice, nego si sve bila uz mene? - Sjećam se. - A sjećaš li se kad su me ono ranili, i tada si bila uz mene? - Sjećam se. - I sad si opet, poslije ove nesreće, bila uz mene? - Naravno. - I znaš Fato šta sam ja skont'o? - Šta ljubavi? - Fato, ti si meni baksuz! ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|