Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma da najbolša je Zorica do pobede ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Žex je napisao: MeGi je napisao: Mnogo su dosadni Ovo je najdosadnija Farma, ma nece nikad nadmasiti Farmu 2-2010 godine vidim Stanija se razocarala u Ekrema? Zasto???? Zato što Tenkrem priča jedno, a radi drugo. Najveći folirant u istoriji rijalitija. Dao bi dupe za pobedu. Brani ljudima da pozdravljaju porodice putem kamera, jer ga kao kopiraju. Zamislite vi taj mentalni sklop kada je sastavio takvu rečenicu. Šlihta se svakome ne bi li zaradio poene. Napada samo slabije učesnike (npr Radojku), jer zna da od nje ne može dobiti negativne glasove. Proračunat, Nepismen Šlihtara g**no dosadno
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Auuu... Zorica Marković opali šlajmaricu Dulu iz Galibabinaca. Najveći prostakluk je pljuvanje. Niže od toga nema
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Videla sam to na najavi ali i on je njoj vratio cini mi se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Gde ste farma fanovi..ne verujem da i vi to pratite..ko bi rekao
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja snimam svaku epizodu i imam izlepljene postere po celoj sobi Stanija je pored kreveta, Zorica Marković u ćošku, a Ekrem je takođe tu. Tako to rade pravi fanovi.... hah
Vratio joj Dule trostruko.... Podjebava je onako... Seljački... Ubio je od zezanja....
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
hahaha Zeksinjo..ja redovno glasam cak i kada su linije zatvorene..za svaki slucaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Tako i treba. Čak sam animirao komšiluk i svake subote kolektivno gledamo rijaliti Glasamo, razmenjujemo mišljenja, sličice farmera i slično Predlažem da svi krenemo našim stopama... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
mi se svako vece okupljamo na trgu i na 2 video bima pratimo pararelne prenose..odstampali smo majice sa favoritima ..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ubeđen sam da se majice sa likom Ave i Stanije prve planu. Ostale majice ne morate ni štampati. Nema potrebe.
|
|
|
|
|
|