Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ухх дооооообро даклеМ, данаске смо вреедни од рану зорицу еве и мени пристигнули па сад да зафршим цигар и латим се посла а нешто ме дан мами па то је страшно ич ми се нешљакензи ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
popismo tone kafe dok nisi stigla al šta je to za nas ovolike ljudove..pihh
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
отворих сад проЗорко а ове тице сад цфркућу ко за инат ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Odlučio se Mujo da ode na privremeni rad u Nemačku. Obraća se Hasi za savet: - Kako da naučim nemački? - Pa bolan, ti samo govori polako i svi će te razumeti! Ode Mujo u Nemačku. Jednog dana ode on u bar i reče: - Daaaaj mi jeeednuuuu piiivu! Konobar: - Eeeeeeevoooooo tiiiii jeeeednaaaaaa piiiivaa! Mujo: Aaa oooodaaakleeee siii? Konobar: - Iz Saaaaraaaaajeeeeeevaaaaaaaa! A Mujo ga zaprepašćeno pita: - A zašto onda govorimo nemački ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Вучица je napisao: отворих сад проЗорко а ове тице сад цфркућу ко за инат ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Da Vuki, uzas...a mi moramo da radimo, nema setnje, nema nista... ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Iskra je napisao: Odlučio se Mujo da ode na privremeni rad u Nemačku. Obraća se Hasi za savet: - Kako da naučim nemački? - Pa bolan, ti samo govori polako i svi će te razumeti! Ode Mujo u Nemačku. Jednog dana ode on u bar i reče: - Daaaaj mi jeeednuuuu piiivu! Konobar: - Eeeeeeevoooooo tiiiii jeeeednaaaaaa piiiivaa! Mujo: Aaa oooodaaakleeee siii? Konobar: - Iz Saaaaraaaaajeeeeeevaaaaaaaa! A Mujo ga zaprepašćeno pita: - A zašto onda govorimo nemački ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Aaaahahahahahhahahahahahhahahahahhahahhaahhahahahhahah joooooj hahahahhahah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
znači da mi dan nije propao kad uspem da oraspolozim i nasmejem drage osobe ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|