|
Autoru |
Poruka |
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jedu ti se krmenadle ?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ljube imas dva lijepa ppejca,,,hihihihih,tamo sve pise,,,
|
|
|
|
|
Anika
|
|

rang

Pridružio se: 02 Okt 2012, 23:24 Postovi: 326
|
Šaptaču........nešto bih ti šapnula...dugo te nisam tako zvala...ni u mislima... Nametnulo se sada tvoje ime pa te u svojim tihim monolozima tako oslovljavam kao i dok vodimo nijeme razgovore o kojima ti ništa i ne znaš... Danas, odnekud..iznenada, šapnulo pa zazvonilo.. ... Izmamilo mi osmijeh...vratilo sjećanja u fragmentima, pohranjena brižno u ladicama srca što se otključavaju ključićima topline i nježnosti, a mirišu tajnom- mojom i tvojom... Ja ne znam kako izgledaju sve crte tvojega lica, ne znam boju tvojega glasa, ni pogled tvojih očiju kad si sretan... ljut... Ne poznajem nježnost tvojih ruku, ali znam.... Znam da me čekaš negdje... u nekom trenutku pred nama ...i znam da ćemo se uskoro sresti... na nekom mostu...u proljeće....i znam... .. sve će biti modro, zanosno, neponovljivo.... Znam da će se ruke pronaći same, na tren, korak uskladiti u hodu... Vjerovao ti meni ili ne , ja mogu dozvati miris toga dana, mogu naslikati sve nijanse te modrine i srebro nestrpljivosti... mogu ... .. .mogu oćutjeti na obrazima rastaljenu vrelinu iščekivanja.... tvojih poljubaca..... 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ljube imas dva lijepa ppejca,,,hihihihih,tamo sve pise,,,
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Tu non sei separato dalla globalita'. Sei una cosa sola con il sole, la terra, l'aria. Tu non hai una vita. Tu sei la Vita!
Eckhart Tolle
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
tekjeromucho
(nek' neko umetne razmake gde treba)
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|