Autoru |
Poruka |
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: Najgora je napisao: što ti teraš goste iz kavane si videla ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) a ti mu promet praviš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Trile je napisao: oo, evo jos musterije jedne ...niš'...učinilo mi se ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Dobro vece Najgora cmokic ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
mala najgora jesmo se pozdravili
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: Najgora je napisao: što ti teraš goste iz kavane si videla ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) a ti mu promet praviš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) a ovo objasni ja nikome ne pravim promet ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
ćao Niki dušo...jel neko dir'o?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јел се ја нерачунам само сам зашанкерисана ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Pitonja je dir'o
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Iskra je napisao: a ovo objasni ja nikome ne pravim promet ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ![[Najka.gif] [Najka.gif]](./images/smilies/Najka.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: a ovo objasni ja nikome ne pravim promet ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ![[Najka.gif] [Najka.gif]](./images/smilies/Najka.gif) jel to poljubac uz prc ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|