Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
MeGi je napisao: [cepanje.gif] tw kao Brus Li  i to je tacno vrti jednu salu 100 godina a to kad vidi da nekog nesto nervira kao sto i mene zeza za ... a lepo kazem, covece smaras, nemoj tako vise provocirat jer ne pali moras nekad naci nesto drugo Dosadile te njegove fore.. ko CD kada zakuca bla bla bla bla udavi covek to ti je isto kao da nosi jedne gace non stop pa se usmrdi u njima, ko to da trpi blizu?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt vise ne znas to ti moze palit mjesec dana al poslije toga NEMAAAAAS SAAA CIIIM e onda sam sebe davis po forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
e al koga nasao kriutikovat TW I MEGI ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ja uvijek lijepo pisem,e sad je pitanje tko kako gleda na to,jer,kako znamo,ukusi su razliciti,tako sto je nekomu lijepo ovom drugom nije,i obratno,netko ce se na nesto slatko nasmijati,a nekom ce izrasti rogovi,nije domene,,,hahajaja
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
cuj zapali vatru.. ti bre ne znas razlikujes izmedju yajebavanja i provociranja
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MeGi je napisao: Pitt vise ne znas to ti moze palit mjesec dana al poslije toga NEMAAAAAS SAAA CIIIM e onda sam sebe davis po forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MeGi je napisao: e al koga nasao kriutikovat TW I MEGI ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Reci nek svi znaju da finije od nas dve nema dok ne cacnu a kada dodje do toga ide rafalno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Tw slazem se sa tobom pa takce osobe u reali samo tiganjem po glavi al sva sreca ja imam TURN OFF u glavi  Brad Pitt ne lazi , nekad sa namerom provociras e to se ne zove lepo pisanje nemoj sebe hvaliti uvjek i ne postoji osoba na forumu koja samo lepo pise
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ali mislim da sam ipak dobar frend s vama dvije,bez obzira na sve,to je stoposto,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
HAHAHAH Pitt sam sebe hvali i sam sve zakljucuje a mozda da nas pitas jesi li dobar frend Trcis pred rudu kao magare ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|