Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Ti si mozda zaboravio ali ja NE, koji ces mi KKK da ista pisem sa tobom? O cemu ja i ti mozemo pricati (pisati), kada nemamo zajednicke teme?! Tebe covek samo moz ebat za to si najbolji Svi smo razliciti,i postujem to sto ne mozes zaboraviti,a tema uvijek ima za pisanje s bilo kim,samo je pitanje tolerancije i percepcije,,,,znaš
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
*Twilight* je napisao: opet laze ko pas... znaci svaku priliku koristi da pomene moje roditelje i da me nisu lepo vaspitali. to je i meni rekao a meni bilo presmjesno jer ja bih volela da stvarno nisu 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ne Danijela nijednom nisam spomenio tvoje roditelje,nedao Bog,ja sam to tebi rekao jer se covjek sam kroz zivot vaspita najbolje,jer moram odgovoriti,na nekad zaista neodmjerene rijeci,,,
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pa nemam vise zivaca, ja lepo a on se posere.. i tako dve godine.. nemam vise toalet papira da njegova sranja brisem a iskreno me i zabole za njega.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) tw pa da znas da je i papir skup Pitt ako neko pise ruzne rijeci sta ima veze ne znaci da je nevaspitan nego eto, tada u tom trenutku mu tako doslo da pise 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt od danas ti je nadimak Vendi strasno me podsjecas na nju tako i ona filozofira
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Pa nemam vise zivaca, ja lepo a on se posere.. i tako dve godine.. nemam vise toalet papira da njegova sranja brisem a iskreno me i zabole za njega. Ma daj ne preuvelicavaj,ali ja se nikad necu nikoga odreci od stare ekipe,to neeeee
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] tw pa da znas da je i papir skup Pitt ako neko pise ruzne rijeci sta ima veze ne znaci da je nevaspitan nego eto, tada u tom trenutku mu tako doslo da pise  Bauhahahahah,nije šija nego vrat....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahahah ja kao Vendija,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Yes a mozda bi i voleo da si kaoBoki 13 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|