Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E i daaaa...pohvale Triletu na izboru avatara ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Molena je napisao: Cuj ne dolaze kritike u obzir....dosadno brate kad se samo hvali, a i nie bas da svi zasluzuju pohvale. Pohvale Naopakom jer je aktivan forumas...kritike Minnie jer je nema, kritike Megi jer se otudjila...i pohvala svim forumasima koji su ucestvovali na temi 'Ja imam talenat', ha jaaa  U pravu si Molena, ali ja jos uvek ne mogu da kritikujem nikog....kad malo bolje razmislim, mozda i mogu kritiujem pitt-a jer bocka i provocira. A kritikujem i sebe jer Moleni nisam postavio neku slicicu u spomenaru.Odmah se ispravljam ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Da ih hvalim?Zasta pobogu brate , sestro,ujko,ujna,teco,tetka ,sestricu da ih hvalim?Pa nema razloga,necu da ih lazem.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
poHvaljujem Radosava... brz je ko munja i na sve teme stize  a usput i njegove setriće strinke i ujne pohvaljujem
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ja pohvaljujem sve na forumu sto su aktivni i sto se lepo druze 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Iskra je napisao: poHvaljujem Radosava... brz je ko munja i na sve teme stize  a usput i njegove setriće strinke i ujne pohvaljujem Fala bate. P.S Strinu nisam pomenuo u svom postu,jer nisam u dobrim odnosima.Nije mi dala 10 evra da kupim Playboy.Tako da nju ne pominjete.
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Pohvaljujem Radisava Oluju jer je originalan,neponovljiv i uvek mi ulepsa dan
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pohvaljujem Radisava  bez strinke naravno jer detetu nije dala 10 evra ..puuu kakva cicija ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Iskra je napisao: pohvaljujem Radisava  bez strinke naravno jer detetu nije dala 10 evra ..puuu kakva cicija ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Ko bre cicija?Zasto mi vredjas strinu?
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
DeJaNa je napisao: Pohvaljujem Radisava Oluju jer je originalan,neponovljiv i uvek mi ulepsa dan Ulepsa dan? ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
|