Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 20:39


Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: O političarima opušteno  |  Poslato: 05 Maj 2012, 05:36
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Putin na inauguraciji u tamnom odelu bez šala Zenita

Najintrigantnije pitanje u ruskoj javnosti jeste da li će ceremoniji prisustvovati njegove ćerke

Slika

MOSKVA - Tri dana uoči predsedničke inauguracije Vladimira Putina jedna od tema kojom se bavi ruska javnost jeste i kako će on biti obučen za tu priliku, da li će ceremoniji prisustvovati njegove ćerke i da li će, kao što su to neki predlagali, nositi šal fudbalskog kluba Zenit.

Prema rečima predsednika Heraldičkog saveta pri kancelariji predsednika Rusije Georgija Vilinbahova, ceremonija je prilično precizna i dobro razrađena, tako da nikakvih improvizacija i eventualnih odstupanja od već uobičajenog protokola za ovu priliku neće biti.

"Svečanost se neće razlikovati od prethodnih. Ona će biti održana u istom režimu, po istom redosledu i u istim prostorijama. Ipak, ceremonija zahteva pripremu, jer uvek postoje neki detalji i nijanse koje treba isplanirati", kazao je Vilinbahov.

Novoizabrani predsednik ući će paradnim stepenicama u Veliki Kremaljski dvorac 7. maja, tačno u podne, gde će primiti raport komandanta Kremlja, zatim će proći kroz lobi Svetog Đorđa, kroz salu Aleksandra i ući u salu koja nosi naziv Svetog Andrije.

Tu će ga dočekati predsednik Ustavnog suda koji će ga pozvati da položi zakletvu, a za tu priliku iz predsedničke biblioteke biće donet poseban primerak Ustava.

Od trenutka polaganja zakletve Putin će kao predsednik nastaviti ceremoniju inauguracionim govorom, dok će se istovremeno nad kupolom Kremlja zavijoriti predsednička nacionalna zastava i biće emitovana himna Rusije.

U čast novoizabranog predsednika i vrhovnog komandanta oružanih snaga počasni artiljerijski vod ispaliće 30 plotuna, a predsednik će napustiti salu Svetog Andrije i preći će u Vladimirovu salu i dalje na Crveni trem gde će izvršiti smotru predsedničkog puka, čime je ceremonijalni deo inauguracije završen.

Vilinbahov je istakao da će predsednik, kao i sve zvanice nositi tamna odela i da su isključene bilo koje druge mogućnosti oblačenja za ovu priliku.

"Predsednik, naravno, ne može da nosi šal Zenita na zvaničnoj ceremoniji inauguracije", istakao je Vilinbahov, odgovarajući tako na pitanje o inicijativi koju su pokrenule grupe građana iz Sankt Peterburga u nastupu oduševljenja posle osvajanja titule prvaka Rusije, kluba za koji navija i Putin.

Kada je reč o tome da li će njegove ćerke prisustvovati ceremoniji, Vilinbahov je naglasio da predsednik može da pozove na ceremoniju sve one koje on smatra da je potrebno.


Kurir

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: O političarima opušteno  |  Poslato: 05 Maj 2012, 05:43
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Angela Merkel sama vuče kese iz samoposluge!

Prva kancelarka u istoriji Nemačke kaže da mužu rado priprema doručak, da je njena čorba od krompira prosečna, da peče kolač od šljiva, da za Božić na trpezi najčešće ima gusku...

Slika
Paparaco: Angela slikana u kupovini

BERLIN - Nemačka kancelarka Angela Merkel (57), najmoćniji političar Evrope, ćerka evangelističkog pastora i supruga univerzitetskog profesora, koja svoj privatni život hermetički čuva, ide u kupovinu kao i "svaka druga žena" i sama nosi kese.

Nemački tabloid je nedavno "uhvatio" Merkelovu na kraju radne sedmice, oko 17 sati, u blejzeru pink-boje u robnoj kući "Galeri Lafajet" (Galeries Lafayette) u Berlinu gde kupuje hranu, piše Bild.

"Niko je nije primetio niti oslovio", rekao je jedan fotoreporter Bilda.

Najmoćnija žena Evrope, kupuje kao i svaka druga žena, nosi kese sama i ne daje ih svojiim telohraniteljima, piše ovaj tabliod, koji ocenjuje da je, možda, i ta fotografija Merkelove na prehrambenom odeljenju objašnjenje dela njenog uspeha.

Merkelova, koja širom sveta "jezdi", susreće moćnike, spasava evro i vodi evropsku politiku, kupuje kao i ostali svet - ponekad, kako se navodi, plaća karticom, nekad kešom.

"U ono malo slobodnog vremena što imam, pokušavam da činim ono što sam uvek činila, a tu spada i kupovina", rekla je Merkelova jednom, a tabloid piše da ponekad, kada ona nema vremena, šalje svog muža, profesora hemije Joahima Zauera u kupovinu i to sa "ceduljicom" na kojoj je rukom napisano šta sve treba.

I, naravno, ima tu i poređenja s "komšijom"- još aktuelnim predsednikom Francuske, Nikolom Sarkozijem i njegovim fotografijama gde se na odmorima, preplanuo, vidi zajedno sa bogatim prijateljima.

Na kasama supermarketa Sarkozi je retko primećen - Merkelova je drugačija od Sarkozija i zato je omiljena, smatra ovaj tabliod, koji je, verovatno, lider u oblikovanju javnog mnjenja.

Merkelova se, uglavnom, privatno odmara sa suprugom, rado u Toskani ili na južnoitalijanskom ostrvu Išija (Ischia) ili u nemačkim, švajcarskim i drugim brdima.

U jednom intervjuu, Merkelova je davno malo "odškrinula vrata" i rekla da, kada jednog dana bude završila svoju političku karijeru (koju je započela osamdesetih u DDR), želi da ode na odmor u Afriku i Južnu Ameriku.

Ona, međutim, ima i jedan "stari san"- putovanje transibirskom železnicom.

Prva žena u istoriji Nemačke na čelu vlade je, takođe, rekla da svom mužu rado priprema doručak, da je njena čorba od krompira prosečna, da peče kolač od šljiva, da za Božić na trpezi najčešće ima gusku...

Od "političke ćerke" bivšeg kancelara Helmuta Kola do najmoćnije žene sveta - bio je put koji je Merkelova, doktor fizike, prešla preciznošću jednog naučnika koji za ostvarenje svog cilja koristi glavu-govorilo se o Merkelovoj, koja nije samo političar, demohrišćanin i fizičar, već i supruga i domaćica a, "pomalo", čak i baka.

Merkelova je udata u drugom braku za Zauera, čiji su sinovi (iz njegovog prvog braka) već odrasli i jedan od njih ima svog sina, malog Kazimira.


Kurir

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: O političarima opušteno  |  Poslato: 22 Maj 2012, 00:48
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Srpski političari bili muzičari

Borko Stefanović nekadašnji panker. Goran Pitić pevao u „Legendama“ i kafanama po Skadarliji. Kroz „Monetarni udar“ prodefilovali Mlađan Dinkić, Božidar Đelić

Slika
Borko Stefanović, Mlađan Dinkić, Goran Pitić i Nenad Čanak

GDE su političari, tu je i pesma. Mnogi od njih su se svojevremeno profesionalno bavili muzikom i možda bi danas bili prave zvezde da estradnu scenu nisu zamenili političkom govornicom.

Svakako, najpoznatiji muzičar među političarima je Mlađan Dinkić. Lider Ujedinjenih regiona Srbije svojevremeno je svirao u grupi „Monetarni udar“ (kroz koju su prošli Goran Pitić i Božidar Đelić), a danas je pridruženi član „Pilota“ i komponuje za mnoge izvođače. Vatreno krštenje imao je sa Draganom Kojićem Kebom na Budvanskom festivalu 2005, kada je za popularnog folkera komponovao pesmu „Sanjam“, osvojivši treće mesto. Bivši ministar ekonomije i regionalnog razvoja, za koga Keba u šali govori da ga je otkrio kao kompozitora, osim sa Kikijem Lesendrićem, sarađivao je i sa Tijanom Dapčević, Bobanom Rajevićem, Dženanom Lončarevićem...


Malo je poznato da se muzikom bavio i šef srpskog pregovaračkog tima za Kosovo Borko Stefanović. On je bio basista novosadske pank grupe „Generacija bez budućnosti“, koja postoji i danas, a nedavno je objavila novi album pod nazivom „Superheroin“. Tokom karijere, koja traje 21 godinu, kroz bend je „prodefilovalo“ mnogo muzičara, a posle duže pauze, grupa se ponovo okupila 2006. I dok njegova „Generacija bez budućnosti“ i dalje praši pank, Stefanović je svoju budućnost pronašao u politici.

Bivši muzičar je i nekadašnji ministar Goran Pitić, ali je za razliku od Borka Stefanovića, preferirao drugačije note. Pevao je romanse, starogradske pesme i šansone, a oprobao se i u operi. Bio je i član ansambla „Legende“, u vreme kada je grupa tek osnovana, ali se nije dugo zadržao u bendu.

- Goran je bio u grupi nešto manje od godinu dana - rekao nam je vođa „Legendi“ i njegov bivši šef Zoran Dašić Daša. - Otišao je, jer je želeo da se posveti onom za šta se školovao, a kasnije je uplovio i u političke vode. Goran je bio odličan pevač, baš kao i Ivan Milinković.

Nekadašnji ministar Pitić počeo je da peva u KUD „Abrašević“, a kasnije je postao član „Krsmanca“, odakle su potekli mnogi članovi „Legendi“. Posle audicije za pevače u Skadarliji, nastupao je u kafanama „Zlatni bokal“, „Ima dana“ i „Dva jelena“, a sa grupom „Dukat“ pevao je i na splavovima. Nezaboravan nastup imao je 1985. u Nici, kada je pevao u horu opere „Samson i Dalila“, koji je pratio Plasida Dominga, dok je u „Erodijadi“ bio prvi tenor. Kao postdiplomac Pitić je nastupao u Pozorištu na Terazijama, a 1987. godine na festivalu „Mesam“ bio je prateći vokal folk pevaču Radisavu Rodiću Rokiju, koji je tada osvojio prvo mesto.

Veliki zaljubljenik u muziku je i Nenad Čanak. Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine je završio srednju muzičku školu - odsek za flautu i klavir, a odlično svira i gitaru. Počeo je kao profesionalni muzičar osamdesetih godina, svirajući sa bendom „Šta“ po vojvođanskim kafanama. Čanak je izjavio da je gitara njegov instrument za razmišljanje i da se uvek lati nje kada poželi da popriča sa sobom. Komponovao je muziku za mnoge radio-drame i filmove, svirao je na albumu „Zašto da ne“ grupe „Električni orgazam“, bio je gostujući muzičar i u bendu „Lav hantersi“, a pevao je i u duetu sa Jelenom Karleušom.



TADIĆEV SAVETNIK

MUZIKOM se uspešno bavio i Nebojša Krstić, savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića. On je bio dugogodišnji član „Idola“, jedne od najpopularnijih muzičkih grupa u bivšoj Jugoslaviji.



KLINTON I RUSLANA

NAJPOZNATIJI muzičar na svetskoj političkoj sceni svakako je Bil Klinton. Bivši američki predsednik počeo je da svira saksofon sa devet godina i često je isticao da mu je muzika pomagala da izrazi svoja osećanja i naučila ga disciplini i kreativnosti. Politici nije odolela ni Ruslana, koja je pobedila na „Evrosongu“ 2004. godine u Istanbulu. Temperamentna pevačica izvesno vreme je bila poslanik u ukrajinskom parlamentu.


Vecernje novosti

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: O političarima opušteno  |  Poslato: 22 Maj 2012, 01:16
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Kameron, Merkel i Obama gledali finale Lige šampiona

Britanski premijer Dejvid Kameron i nemačka kancelarka Angela Merkel zajedno su posmatrali finale Lige šampiona. U njihovom društvu bio je i predsednik SAD Barak Obama

Slika

VAŠINGTON - Britanski premijer Dejvid Kameron i nemačka kancelarka Angela Merkel zajedno su posmatrali finale Lige šampiona u kojem je Čelsi savladao Bajern posle boljeg izvođenja penala.

Dramatično finale u Minhenu ispratilo se i u Kemp Dejvidu gde su svetski lideri juče zasedali na samitu G8.

Kada je Didije Drogba postigao odlučujući pogodak, Kameron je burno reagovao, a u njihovom društvu bio je i predsednik SAD Barak Obama.

Kameron i Merkel zajedno su gledali i osminu finala Svetskog prvenstva 2010. godine između Nemačke i Engleske, ali je tada više razloga za radost imala Merkelova.


Vecernje novosti

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: O političarima opušteno  |  Poslato: 23 Maj 2012, 20:07
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Političari pune baterije na fudbalu

Političari u našoj zemlji svoje slobodno vreme najradije troše na sport i rekreaciju svih vrsta. Tadić pliva, Dulić igra basket, Marković fudbal, Srećković tenis, a Ljajić šeta

Slika

KADA bi srpski političari na osnovu hobija delili fotelje, pregovore oko formiranja vlade nikada ne bi ukočili resori policije, vojske ili finansija, već isključivo Ministarstvo sporta. Jer, ljubitelji partijskih knjižica vođeni parolom „u zdravom telu zdrav duh“ slobodno vreme uglavnom troše družeći se sa loptom. Pa tako većina „baterije“ puni na fudbalu, igra pod obručima je takođe dobro kotirana, a neki najradije uskaču u bazen.

Mada priroda posla predsedniku Tadiću ne ostavlja previše slobodnih trenutaka, on, kao bivši vaterpolista, najradije odlazi na plivanje.


Ministri Ivica Dačić i Vuk Jeremić takođe su veliki ljubitelji sporta, ali zbog previše obaveza elegantna odela i cipele ne stižu da zamene šortsevima i patikama.

Od ostalih članova Vlade Srbije svoju formu najbolje održava Oliver Dulić.


- Trudim se da svakog dana imam neku fizičku aktivnost. Nekad odem u teretanu, nekad na veterpolo, koji sam godinama trenirao, a volim da odigram basket - otkrio nam je ministar prostornog planiranja.
Do pre samo godinu najveća pasija Rasima Ljajića bio je fudbal, a ministar rada najbolje se snalazio u fazi odbrane. Danas drugačije održava kondiciju.

- Svake druge večeri brzim hodom prepešačim pet kilometara u svom kraju - kaže Ljajić i dodaje da mu je za to potrebno tačno 55 minuta.

Za „bubamarom“ vole da trče ministar kulture Predrag Marković i vođa resora bez portfelja Sulejman Ugljanin, a prvi čovek resora dijaspore Srđan Srećković najbolje se oseća na šljaci.

- Volim da igram tenis i barem jednom nedeljno posetim terene Novaka Đokovića na Dorćolu - kaže Srećković, kome je velika strast i skijanje.

Sat vremena ujutru i sat uveče svoje mišiće napreže Velimir Ilić. Lider Nove Srbije otkriva za „Novosti“ da mu je program vežbanja napisala ćerka kako bi popravio krvnu sliku i, kako kaže, upornost se isplatila.

Ako ste pomislili da sport među političarima upražnjavaju samo muškarci demantovaće vas Vesna Pešić. Ona već godinama formu održava kombinacijom plivanja i pilatesa, pa je tako čest gost na „Tašu“.


Svoje slobono vreme na sport troši i socijalista Aleksandar Antić, ali njegov angažman je drugačije prirode:
- Kada završim obaveze u Skupštini Beograda obavezno skoknem do „Marakane“, jer sam potpuno posvećen funkciji potpredsednika u Fudbalskom klubu Crvena zvezda.

Ima i onih koji sada manje upražnjavaju sport nego ranije. Tako se, recimo, zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posle napornog dana najradije opušta uz knjigu, ali se ipak ponekad lati i lopte kako bi se podsetio starih vremena.

- Odigram pokoji basket sa sinom. Danilo me je skoro premašio u visini i mogu vam reći da sve teže mogu teren da napustim kao pobednik - iskren je Vučić.


Njegov partijski drug Tomislav Nikolić, koji je u mladosti trenirao atletiku i trčao dugim stazama, sada vikende uglavnom provodi u rodnoj Bajčetini gde ima voćnjak i malu kućnu destileriju.
I vođa Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica najbolje se oseća u prirodi - najčešće se odmara u svom domu u Belanovici, dok Dragoljub Mićunović voli da igra šah.


PREMIJER STONOTENISER

PREDSEDNIK Vlade Srbije Mirko Cvetković u slobodne vreme voli da zaigra stoni tenis, a protivnci mu uglavnom dolaze „na noge“ u službenu rezidenciju na Dedinju.

Tamo je jedna od soba pripremljena baš za omiljeni sport premijera, a on često zna da se pohvali kako je imao priliku da ukrsti reket i sa čuvenim stonoteniserom Dragutinom Šurbekom.


POSLANICI TRENIRAJU ZA DUMU

SRPSKI parlamentarci često vode žestoke polemike u Skupštini, ali uprkos suprotstavljenim stavovima dešava se da pravo iz klupa zapucaju na Košutnjak kako bi zaigrali fudbal, uz koji se, kažu, najbolje oslobode stresa. Tim našeg zakonodavnog doma trenutno se sprema za novi meč sa kolegama iz ruske Dume, koji je zakazan za mart. U timu će najverovatnije biti Đorđe Milićević (SPS), Aleksandar Jugović (SPO), radikal Filip Stojanović...


Vecernje novosti

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: O političarima opušteno  |  Poslato: 25 Maj 2012, 00:23
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Bil Klinton se druži sa porno zvezdama

U jednom kasinu u Monte Karlu bivši američki predsednik na gala događaju zabavljao se i slikao sa brojnim porno zvezdama

Slika
Bil klinton sa porno zvezdama

Bivši američki predsednik Bil Klinton opet je zaprepastio tamošnju javnost. U jednom kasinu u Monte Karlu na gala događaju zabavljao se i slikao sa brojnim porno zvezdama.

Klinton je iskoristio priliku da se na manifestaciji pod na zivom „Nights in Monaco“ odlično zabavi uz Dajanu Kruger, Džošuu Džekson, ali dve glumice iz porno filmova koje su se privile uz Klintona su Taša Reign i Bruklin Li.

Bruklin je ponosno objavila fotografiju na svom Twitteru, nedavno je osvojila nagradu za scene seksa u filmu nazvanom 'Mission Asspossible'


Vecernje novosti

_________________
Slika


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: O političarima opušteno  |  Poslato: 25 Maj 2012, 08:37
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
TELEGRAF OTKRIVA: Đilas čeka četvrto dete!

Supruga gradonačelnika Beograda Iva u četvrtom mesecu trudnoće, Đilas već ima tri ćerke

Slika

Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika DS-a Dragan Đilas postaće otac po četvrti put! Njegova supruga Iva Đilas ponovo je u drugom stanju, i to u četvrtom mesecu trudnoće, saznaje Telegraf.rs.

Izvor blizak porodici Đilas kaže da je Iva nedavno provela nekoliko dana u bolnici kako bi održala trudnoću zbog sitnih komplikacija, ali da je sada sve u redu i da se oseća dobro.

Dragan i Iva Đilas prošle godine u martu dobili su ćerku Anu, kojoj su nedavno proslavili prvi rođendan. Iz prethodnog braka Đilas ima dve ćerke, Sofiju i Jovanu.

Kako sada stvari stoje, Iva Đilas će krajem ove godine gradonačelniku Beograda podariti četvrto dete.


Telegraf


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: O političarima opušteno  |  Poslato: 26 Maj 2012, 08:21
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Angela Merkel ne zna gde je Berlin na karti

Žena koja kroji sudbinu skoro celom svetu nije mogla da pronađe Berlin na karti, pa ga je posle dugog traženja "pronašla" u Rusiji

Slika

Nemačka kancelarka Angela Merkel pošteno se obrukala tokom gostovanja na otvorenom času geografije u Internacionalnoj evropskoj školi u Berlinu.

Žena koja kroji sudbinu skoro celom svetu nije mogla da pronađe Berlin na karti, pa ga je posle dugog traženja "pronašla" u Rusiji. Angela je pokazala ogromno neznanje pa je pozvala prisutne da joj pomognu.

U sopstevnu zamku je upala kada su je učenici zamolili da pokaže gde se nalazi njen rodni grad Hamburg. Pokušala je da ga locira tako što će se orjentisati prema Berlinu. Tada je počela da pita samu sebe gde li je.


- Trebalo bi da bude ovde, a možda je i ovde - nagađala je Merkelova.

Profesorka geografije koja je bila blizu Angele Merkel skromno je nemačku kancelarku uputila da pokazuje na Rusiju.



Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: O političarima opušteno  |  Poslato: 27 Maj 2012, 15:23
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Obama se u mladosti “družio” sa marihuanom

U novoj knjizi novinara i dobitnika Pulicerove nagrade Dejvida Maranisa su detaljno opisani srednjoškolski dani na Havajima današnjeg predsednika Amerike, pa i njegovo "druženje" sa marihuanom

Slika

VAŠINGTON - Da je američki predsednik Barak Obama u mladosti pušio marihuanu nije tajna, pošto je on to sam priznao pre par godina, ali u novoj knjizi novinara i dobitnika Pulicerove nagrade Dejvida Maranisa su detaljno opisani srednjoškolski dani na Havajima današnjeg predsednika Amerike, pa i njegovo "druženje" sa marihuanom.

Marinis, koji je poznat po izdavanju biografskih knjiga o američkim predsednicima, napisao je novu "Barak Obama: Priča" , koja će se sredinom juna naći u knjižarama. Američki mediji su već došli do delova knjige i objavljuju sočne detalje o Obaminim mladalačkim danima.


Bari, kako su Baraka zvali prijatelji, uveo je pravilo - potpuno uvlačenje , što je značilo da ne sme nijedan dim marihuane da se izduva. Ko bi to prekršio, dok je išao džoint u krug, gubio je pravo na svoj red , navodi se u knjizi.

Obama je srednje obrazovanje stekao pohađajući prestižnu Punahu školu u Honoluluu, na Havajima, gde se družio sa momcima koji nisu imali bilo kakve veze sa kriminalom, već su često voleli da se predaju čumi, kako na Havajima u slengu nazivaju marihuanu.

Pravilo je bilo i da, kad se duva u kolima, prozori budu podignuti, da bi na kraju mogli da uživaju u oblaku dima koji su stvorili , piše u knjizi Marinis koji je danas jedan od urednika u Vašington Postu.

Autor navodi da su svi ti Obamini prijatelji kasnije postali uspešni poslovni ljudi i advokati, sem dilera koji im je prodavao travu.

Njega je par godina kasnije čekićem ubio njegov gej ljubavnik , navedeno je u knjizi.

Obama je 2006. godine javno rekao da je pušio marihuanu. Isto je, desetak godina ranije, priznao i tadašnji predsednik Bil Klinton, ali je kazao da nije uvlačio dim u pluća.

Obama je tu bio mnogo iskreniji i otvoreniji. Naravno da sam uvlačio, pa to i jeste svrha pušenja trave , rekao je novinarima aktuelni američki predsednik.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: O političarima opušteno  |  Poslato: 27 Maj 2012, 15:51
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Buš otkriva svoj portret u Beloj kući

Bivši američki predsednik Džordž Buš biće gost naredne sedmice u Beloj kući gde će otkriti svoj zvanični portret u prisustvu sadašnjeg "stanara", Baraka Obame

Slika

VAŠINGTON - Bivši američki predsednik Džordž Buš biće gost naredne sedmice u Beloj kući gde će otkriti svoj zvanični portret u prisustvu sadašnjeg "stanara", Baraka Obame.

Kako prenose američki mediji, 43. američki predsednik će u Belu kuću doći u pratnji svoje supruge i bivše prve dame Lore Buš povodom zvaničnog predstavljanja njihovih portreta koji će biti okačeni na zidovima predsedničke rezidencije.

Za Buša će ovo biti drugi put da kroči u Belu kuću od kada je 20. januara 2009. godine završio svoj drugi četvorogodišnji mandat na čelu SAD.


Poslednji put, Buš je došao u Belu kuću zajedno sa svojim prethodnikom Bilom Klintonom u januaru 2010. kada im je sadašnji predsednik Barak Obama dao zadatak da prikupe sredstva za žrtve zemljotresa na Haitiju.


Novosti


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 83 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   
cron

Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker