|
Autoru |
Poruka |
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Eve ga i Mojne, on i ja smo nocas cuvali strazu hahhahahhah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Miss* je napisao: Ne, ja sam rekla da moze javna fotka, ali me ovde zbunjuju neke stvari, tako da ne umem, ali stvarno, da postavim sliku iz kompa... Ma imas tu negdje objasnjenje napisano,,,,ili pitaj ove nase administratorice,,,,
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Bradpresto Pitt je napisao: Obrnuti nemoj mene osvajat nego nasu lijepu Miss,pusti mene i ne budi ljubomoran,,,hihihih Sada tek vidim da si zelen, ja nemam sta osvajati Miss* druze Pitt
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Miss* je napisao: Ne, ja sam rekla da moze javna fotka, ali me ovde zbunjuju neke stvari, tako da ne umem, ali stvarno, da postavim sliku iz kompa... Ma imas tu negdje objasnjenje napisano,,,,ili pitaj ove nase administratorice,,,, Pa moracu, nema mi druge, zapretise mi da moram da se uslikam ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Naopaki Ti i ja se znamo, tako da... ![[kiss.gif] [kiss.gif]](./images/smilies/kiss.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Obrnuti nemoj mene osvajat nego nasu lijepu Miss,pusti mene i ne budi ljubomoran,,,hihihih Sada tek vidim da si zelen, ja nemam sta osvajati Miss* druze Pitt Pa da vidim pa zato mene baris,,,bauhahaha,mani se ljubomorisanja i pisi normalno,sta si se nasao ugrozen odmah,,,,,udahni duboko,,,,,hahaha
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Miss* je napisao: Naopaki Ti i ja se znamo, tako da... ![[kiss.gif] [kiss.gif]](./images/smilies/kiss.gif) Tako da... ![[kiss3.gif] [kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif) E, bas tako....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Pit, Naopaki je stvarno ok lik i korektan.Videces i sam. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Obrnuti nemoj mene osvajat nego nasu lijepu Miss,pusti mene i ne budi ljubomoran,,,hihihih Sada tek vidim da si zelen, ja nemam sta osvajati Miss* druze Pitt Pa da vidim pa zato mene baris,,,bauhahaha,mani se ljubomorisanja i pisi normalno,sta si se nasao ugrozen odmah,,,,,udahni duboko,,,,,hahaha Odavno si ti ugrozen druze moj...samo to jos ne vidis.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahaha ovaj se vec zaljubio u Miss,pa zato i je ljubomorko.....
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 157 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|