Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 17:32

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 03 Apr 2013, 16:03
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Farma
CRNO JOJ SE PIŠE: Vesna razljutila i kikbokserku

Pomeni mi još jednom majku i naći ću ti napolju mamu i tatu i decu i kera, zapretila je Ljuba

Slika

Vesna Rivas posle pretnjni i sukoba sa Zoricom Marković tražila je da jede u kuhinji, jer se plaši da jede sa ostalima.

Ljuba je ustala i rekla da će joj polomiti noge.

"Zato šte je p......., nema muda ni za šta. Vređaš moju majku. Jebaći ti mamicu u p....., spomeni mi još jednom i mama, i tata i decu i kera", vikala je Ljuba.

"To što neko izmišlja načine, pridaje sebi neki značaj koji ne postoji. Ona je meni rekla da mi je majka kreten i da je pogrešila što nije abortirala. Moja majka ne zaslužuje da izađi iz ustima jednog govneta, kao ni Zorica Marković sa svojim baj-pasom, a ni deca Saške Karan nisu utvara i avet spominje. Vesna ti si jedna p......, a ja ću svakome ko me uzme u usta, moju majku, mog psa i konja, jezik iščupati, izvinjavam se produkciji, koja nema muda. Vesna, ti ćeš iz kuće izaći samo ako budeš imala noge, j.... ti mater u p..... Ovo je zov divljine gde se obraćam irvasima a to si ti. Pomeni mi još jednom majku i naći ću ti napolju mamu i tatu i decu i kera", zapretila je Ljuba.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 04 Apr 2013, 00:44
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Stanija: Era se iživljava na meni! Era: Stanija je folirant! VIDEO

Loši odnosi između gazde i sluškinje

Slika

Sluškinja ove nedelje Stanija Dobrojević prokmentarisala je da gazda Era Ojdanić nju iskorišćava i ponižava, a najviše joj je zasmetalo što je je on naterao da čisti obuću ostalim farmerima.

–Nije mi teško bilo kog posla da se prihvatim, ali se osećam kao da se iživljava na meni, ocenila je Stanija kako se folk pevač ponaša prema njoj.

Slika

Sa druge strane, ni Era nije imao lepo mišljenje o ponašanju starlete na imanju u Lisoviću.

–Staniji je toliko teško palo ovo što je sluga jer je utripovala u glavu da je ona najbolja riba, da je ispljuvala sve, ove dve devojke i ostale žene da su ispod nje, a da ona štrči kao faca, kao lik. Verujte mi da takvog foliranta nisam sreo, rekao je Era svoje mišljenje o Staniji.

puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 04 Apr 2013, 01:25
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

DOGOVOR JE PAO
Stanija i Filip napravili pakleni plan!

Najnoviji ljubavni par na "Farmi", Stanija i Filip, napravili su plan u toku današnjeg dana, kako da se ne zamere ostalim farmerima, a da ipak ostanu zajedno što duže.

Slika
Filip i Stanija napravili plan | Foto: Screenshot "Youtube"

- Moramo da radimo ove nedelje maksimalno. Ti moraš da daš 100 posto sebe. I ja ću takođe. Ne smemo da dozvolimo da nam neko nešto zameri i kaže kako ništa ne radimo- pričala je starleta manekenu dok je on pušio cigaretu u poljskom toaletu.

On je pomno pratio i slušao šta mu Stanija govori, i na keaju je dodao da se slaže sa njom.

Slika
Stanija i Filip | Foto: Jutjub snimak

- Ako se budemo dobro organizovali, moći ćemo posle da budemo više vremena zajedno. Da uveče legnemo zajedno - dodala je Stanija.

Alo

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 04 Apr 2013, 19:05
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

Farma 4: Vesna Rivas - kamen razdora

Slika

Svađe na farmi su sve učestalije, a sukob između Vesne Rivas i Ljube umalo da se pretvori u fizički obračun. Ružne reči postale su uobičajene, a ukućani su izgleda skinuli maske pristojnosti. Gazda Era brani Staniji da spava sa Filipom. Posle zadatka koji su ispunili vezanih nogu, farmeri su nagrađeni žurkom

Prvi su se probudili Saška, Era i Ljuba. I ovaj dan su počeli ogovaranjem. Saška je počela priču o Vesni Rivas.

- Ona je ta koja hoće da bude glavna.

Era je na to dodao da je proputovao celu kuglu zemaljsku, a ne da nije sreo liju kakva je ona. Ljuba je samo prokomentarisala kako će terorisati Vesnu Irvas jer joj se konstantno zamera.

Slika

Gazda Era i sluge su posetile pijacu kako bi nabavili sve potrebne namirnice. Era je pokušao da cenkanjem ublaži trošak pri trampi, a pošto mu nije pošlo za rukom ni da ukrade nešto mesa, on je trampio svoju majicu i džemper za meso. Stanija je pevala i igrala po stolovima pijace. Poklonila je i svoju majicu pa je uspela da nabavi značajnu količinu namirnica. I Aki se trudio da nabavi što više namirnica, radio je sklekove, pevao, trudio se… Ali nije uspeo da ponese teret.

Era je posle pijace sazvao sastanak na kome je pohvalio sluge. Rekao je da nijednog trenutka nije sumnjao u njih, i da je bio uveren da će odneti skoro sve sa tezgi, što se i desilo.

Slika

Na sastanku je Era izneo i problem Vesne Rivas. Ona je tražila da sama sebi sprema hranu i da sama jede. Ljuba je tražila reč, pa je počela priču o Vesni i njihovoj pređašnjoj svađi. Rivas joj je odbrusila da je Ljubina majka kreten jer nije abortirala. Ljubu je ova uvreda pogodila, pa je ona verbalno nasrnula na Vesnu, preteći joj.

Zorica se potom javila za reč. Prokomentarisala je pređašnju situaciju sa Vesnom, pa je zatražila od svih farmera da se izjasne da li ona priča protiv Vesne, koja tvrdi da je to istina, ili je neutralna. Ona je skrenula pažnju ostalim farmerima da ima bajpas i da ima drugih zdravstvenih problema, ali da se ne žali već radi ono što Zadruga traži.

Slika

Vesna je iskoristila svoju reč kako bi se izvinila svima koje je uvredila. Ona je dodala i da ne želi da jede za takvom trpezom, te da će štrajkovati glađu ako joj ne dozvole da sprema i jede sama. Ljuba je na to dodala da je ionako veća šteta da 21 čovek bude otrovan, nego jedna osoba.

Ubrzo po okončanju ovog sastanka, stiglo je pismo Zadruge. Gazda Era je pročitao pismo u kome se, između ostalog, navodi da je Ljuba kažnjena odlaskom u izolaciju. U pismu je objašnjeno da su reči i pretnje koje je Ljuba uputila Vesni nedopustive na Farmi i da će ubuduće kazne biti strožije.

Slika

Era je naredio slugama da pomognu Ljubi i prebace njene stvari i posteljinu u izolaciju. Po Ljubinom napuštanju kuće, usledila je svađa između Vesne i Saška. Saška je u više navrata ponovila Vesni, koju je nazvala krmača da joj se ne obraća i da je kada god može zaobiđe u širokom luku. U trpezariji je Saška jasno rekla da je jedino što Rivas radi na Farmi – ogovaranje. Njoj nije jasno ni kako Vesna Rivas može sebi da dozvoli da vređa nečiju porodicu. Stanija i Filip su u krevetu. Ona je prekršila pravilo sluge i zavukla se u krevet na Filipovo odobravanje. Pričali su o Ljubi i o tome kako je ona dobra, ali da je impulsivna što joj na kraju škodi pa u afektu odreaguje. U tom trenutku je Era, koji je tražio Staniju, ušao u spavaću sobu i zatekao je sa Filipom u krevetu. Era je burno odreagovao pa je povikao kako joj nije mesto kod Filipa u krevetu, a zatim je isterao van sobe govoreći da ide tamo gde joj je mesto. On se obratio i Zadruzi. Zamolio je Zadrugu da odreaguje jer on više nema živaca da juri Staniju. Stanija je u isto vreme objašnjavala da je njeno ponašanje čist revolt prema Eri.

Slika

Zadruga je ponovo izazvala farmere. Dobili su izazov, a dobrovoljci su učestovali za, njima vrednu, nagradu. Svi su se prijavili. U sledećem pismu je izazov objašnjen. Potrebno je da se svi vežu kanapom za noge i tako izdrže dok god im Zadruga ne kaže je izazov završen. Era je poslao sluge po konopac, pa su se dogovorili kako će izvršiti zadatak . Pošto su se međusobno vezali, začulo se zvono kuće. Pošto su došli do vrata, zaključili su da nikoga nije bilo ispred. Krenuli su ka drugim vratima gde ih je čekalo pismo. U pismo je rečeno da bi Zadruga popila kafu, pa bi bilo lepo kada bi skuvali jednu. Filip je kuvao kafu, dok su ostali čekali, vezani. U trećem pismu im je rečeno da kafu odnesu u gazdinu kuću. A u gazdinoj kući ih je čekalo pismo da su uspešno izvršili zadatak, pa su dobili nagradu – muziku, picu i žurku koja je ponovo potrajala do kasno u noć.
Slika

story.rs

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Apr 2013, 03:49
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Ekrem misli da je boss

Ekrem Jevrić misli da je najveća zvezda na Farmi i zabranjuje ostalima da ga "kopiraju". Lobira za Staniju. Era ponovo "nagazio" starletu.

Slika

Najveći neradnik na Farmi, takmičar koji ove nedelje ima svojstvo počasnog gazde, dao je sebi mnogo za pravo, valjda misleći da je najveći favorit među gledaocima ovog rijaliti šoua.

Ekrem Jevrić, koji se proslavio zahvaljujući kanalu YouTube i pesmi "Kuća posao", zabranio je ostalim farmerima da ga kopiraju!?

"Vidi, b'ate da vam kažem, zabranjujem vam da me kopirate. To kad ja pozdravljam u kameru to više niko ne sme da radi", rekao je Ekrem ostalim učesnicima rijaliti šoua, koji su ga gledali zblanuto, ne shvatajući baš šta on hoće da kaže i šta hoće da postigne.

Valjda misli da je šou njegov i da je glavna zvezda...

Slika

Zorica Marković je jedna od retkih, ako ne i jedina koja nije ustuknula pred ovim Ekremovim "naređenjima". Pevačica je prilikom jednog razgovora rekla ostalima da misle da se Ekrem dobro kotira u javnosti i među gledaocima rijalitija i da zato niko ne sme ništa da mu kaže.

"On nam je rekao da niko ne sme nikoga da pozdravlja i svi ćute. Kao vi ste niko i ništa! I niko ne sme ništa da mu kaže. Ja to neću!", rekla je Zorica.

Ona je čula kad je jednom prilikom Ekrem pričao Staniji o njoj i kad je, između ostalog, rekao za pevačicu da je ružna i debela.

Zorica mu je rekla da je više ne ogovara iza leđa nego da mu kaže kad ima nešto, na šta je Ekrem samo rekao: "Nisam rekao, jeb** mi sve", ustao i, nekulturno, otišao usred razgovora.

U zaljubljenosti prema Staniji, iako to poriče, Ekrem je nagovarao ostale farmere da ne daju štapić starleti prilikom nominacija, a da će joj on dati jedini.

Ekrem to negira, ali je ponovo provaljen.

"Pusti, bre, devojku na miru, ona ima dečka. gde god je ona, ti ideš za njom. Pusti je na miru", rekla mu je Zorica, na šta je Ekrem rekao da je Stanija propustila priliku da bude sa njim, jer bi joj pomogao.

"Da je uz mene, dobila bi mnogo glasova", uveren je Ekrem, na šta mu je Zorica odgovorila: "ne, ona bi izgubila da je sa tobom".

Stanija je u centru druge, paralelne priče koja se dešava na imanju u Lisovićima. Gazda Era je, smatraju mnogi, teroriše.

Poslednja razmirica između njih dogodila se kada joj je Era naredio da očisti wc, a onda je, iznerviran što toaleti nisu oprani pre nego što su ostali ustali, zakucao eksere i zamandalio vrata.

"Sad ćete da serete i pišate po livadi!", urlao je Era.

Staniji je pomogao Dule da odvali eksere.

"On je mislio da ovako seksi, nafurana riba neće da pere wc. E, cvrc Milojko! Kako je on bedan čovek, nemam reči", prokomentarisala je Stnija, koja ima podršku grupe farmera.

Ostali farmeri ili većina njih mole se Bogu da Era više nikad ne bude gazda, jer se mnogo "primio" i uživeo u ulogu.

"On nas teroriše, naš'o pa zaš'o. On je lud", prokomentarisala je Vesna Rivas.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:11
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Era zakucao vrata od toaleta

Stanija je Eri tražila pravilnik Farme, ali je on to odbio, pa je iz revolta zakucao vrata od toaleta da niko ne može da vrši nuždu.

Slika

Pevač narodne muzike Era Ojdanić se bahato ponaša! Pošto je cele nedelje gazduje on ne propušta priliku da farmerima stavi do znanja da mu se ne zameraju. Stanija je Eri tražila pravilnik Farme, ali je on to odbio, pa je iz revolta zakucao vrata od toaleta da niko ne može da vrši nuždu.

Stanija već cele nedelje trpi Erino iživljavanje. Ona je dobila naređenje da očisti poljski WC, ali je u međuvremenu tražila od Ere da pročita pravilnik na šta joj je Era rekao da neće dobiti sve dok ne očisti toalet. To je pevača dovelo do ludila pa je u besu zakucao vrata od toaleta.

- Šta me briga, sad ćete morati da vršite nuždu napolju. Šta ona meni traži pravilnik! - vikao je Era.

Ipak, starleta se snašla pe je zamolila Duleta da joj pomogne da izvadi eksere iz vrata. Ona mu se požalila da joj se Era sveti iz nekih ličnih razloga i da joj nije glupo da oriba toalet jer zna gde je došla.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:42
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Jovana i Tarot: Sutra ćemo znati da li smo se kr.....i

Jovana Nikolić se sada zbližila sa Milanom Tarotom i sedela mu je u krilu, dok je Tarot više puta cmoknuo

Slika

Jovana Nikolić se sada zbližila sa Milanom Tarotom. Sinoć mu je sedela u krilu, a Milan se nije bunio i više puta je poljubio dok ju je čvrsto držao u zagrljaju.

"Mi ćemo sutra pitati zadrugu da li smo se kresnuli", prokomentarisala je Sandra, a i Milan se složio s tim, čak joj je ponudio i krevet.

Čak im je neko od ukućana rekao da prestanu da se vaćare i da se uhvate nekog posla.  
Jovana je pre nego što je ušla na Farmu bila u vezi sa manekenom Filipom Panajotovićem, u kući je završila u krevetu sa reperom Ša, a i poljubila se sa Danijelom Alibabićem.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Apr 2013, 21:15
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Bjelica: Goco, ti si alkos!

Glumica i Božinovska se posvađale i jedna drugoj uputile sočne uvrede

Slika
Božinovska: Ti si toliko mirna, hodaš kao mumija. Sto posto piješ, ženo, nešto za smirenje

Neradnica i pijanica.
Dve Goce, Božinovska i Bjelica, skoro su se posvađale. Njih dve su prekinule sastanak farmera i počele da vređaju jedna drugu. Farmeri su imali zadatak da imenuju one koji najmanje rade na imanju. Folkerka je imenovala glumicu.

Božinovska: Goco, ti si žena koja ne voli da radi. Šetaš s čašom od dvesta mililitara, a treba da se potre dvesta kvadrata.

Goca: Pazi šta si rekla. Videćeš kad izađemo napolje.

Božinovska: Tako može da izgleda samo žena koja koja pije nešto za smirenje. Ti si toliko mirna, hodaš kao mumija. Sto posto piješ, ženo, nešto.

Goca: Kad ne piješ, ti odlično središ kuću i skuvaš jelo.

Božinovska: Ma, ja mogu da pijem, ali za tebe sam...
Nije uspela da dovrši jer su je ostali farmeri prekinuli.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Apr 2013, 21:51
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Drljača: Vesna na Farmi nije ona koju poznajem

Drljača je rekao da Vesna privatno nije takva, te da je on poznaje kao finu ženu.

Slika

U današnjoj emisiji "Magazin in" tema je bila Farma, te su tako gosti u emisiji bili prijatelji i rodbina farmera.

Bora Drljača došao je kao prijatelj Vesne Rivas. On je rekao da Vesna privatno nije takva, te da je on poznaje kao finu ženu.

"Ona je pozitivna žena, malo je prgava i oštra na jeziku, ali što se mene tiče ona je veoma fina žena", rekao je Drljača, dok se Sanja Đorđević koja je došla kao prijateljica Goce Božinovske rekla da ona ne zna čime se bavi uopšte Vesna Rivas i da je zna samo iz novina.

Marjan Kamenović došao je kao Stanijin prijatelj i rekao je da je ona spremna na sve.

"Ona je više za holivudski šou biznis nego za ovaj naš. Ona je spremna na sve. čini mi se da su ona i Filip ušli iz istog razloga, a to su novac i publicite", rekao je Marjan i dodao da Stanija nije svađalica i da ide na kartu ljubavi.

Voditelj Vlada Stanojević Filipov prijatelj rekao je da je filip zabavan i da su ga zato i pozvali. Kako kaže Vlada, Filip uvek dobro prolazi kod devojaka.

Đani, kao prijatelj Zorice Marković, rekao je da je pevačica veliki drug.

"Ona nema dlake na jeziku, veliki je drug, ja je poznajem 20 godina", rekao je Đani.

Anastasija Buđić, drugarica Seksi Sandre, kaže da je Sandra jako nežna i da joj je bilo jako čudno što je odlučila da uđe u rijaliti.

"Sandra je Beogradsko dete, veoma je razmažena i uvek je bila pošteđena rada. Veliki je optimista, vedra je i dobar je čovek, zato se uostalom i družimo".

Slika

Slika

Slika

Slika

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Apr 2013, 22:10
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

EKREM JOJ DAO ŠTAPIĆ: Stanija i Nazif u areni!

Stanija je dobila više štapića od Akija, a prema glasovima publike Nazif je drugi duelista

Slika

Farmeri su uz obrazloženje odlučili kome će dati svoj štapić. Najviše štapića dobila je Stanija, a drugi duelista, prema glasovima publike, je Nazif.

Stanija je rekla da joj štapići ništa ne znače i da će ljudi odlučiti da li treba da ide ili ostane.

Aki je rekao da mu je drago što ostaje i da će nastaviti da bude takav kakav jeste.

Ovako su farmeri glasali...

Ljuba je dala štapić Staniji, jer je sa Akijem ostvarila bolju komunikaciju.

Goca Božinovska dala je štapić takođe Staniji, jer je Aki drug njene ćerke.

Nenad Aleksić je dao štapić Staniji

Saška Karan misli da će se Stanije vratiti, a da je Aki divan dečko, pa je štapić dala Staniji.

Radojka je Staniju mnogo zuavolela i štapić dala Akiju.

Vesna Rivas je dala Akiju štapić.

Dule je dao štapić Akiju jer mu je žao Stanije što je plakala

Nazif je dao Akiju štapić.

Mikiju Mećavi su dragi oboje, a štapić je dao Akiju.

Zorica Marković je rekla za Aki divno dete, a Stanija perfektno i uredno dete, ali štapić je ipak dala Staniji.

Jovana je rekla da Akija gleda kao mlađeg brata, a protiv Stanije nema ništa i njoj je dala štapić.

Milan Tarot je rekao da je Stanija njegova koleginica sa Tvitera i dao je štapić Akiju.

Darija je dala štapić Staniji

Goca Bjelica je dala štapić Staniji.

Filip je rekao da mu je mnogo teško, jer su mu oboje dragi, ali ipak je odlučio štapić da da Akiju.

Danijel je dao štapić Stanija

Filip je dao štapić Staniji, zato što Akija zna duže.

Seksi Sandra je dala Staniji štapić jer misli da će se vratiti.

Ekremu je krivo zato što mu Stanija nije donela čaj i dao joj je štapić.

Era je dao štapić Staniji zato što je, kako kaže, namazana svim bojama.

Slika

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu