Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Naopak je napisao: Iskra je napisao: Naopak je napisao: Iskra je napisao: teško da Če nas sunce ogrejati ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Onda cemo besediti u Kafani ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) of koRs ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) I leciti oci ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ali nekom ljutom rakijicom ali kroz grlo najbolši lek je to ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Naopak je napisao: To iskrica na engleski talkuje i bas je cool a mora i ovde postojati jedan Ekrem ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Sta znaci to of kors!? nemam pojma al je IN ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) A to,vidim da cesto koristis,pa reko da i ja malo furam te izraze,,hihihih
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Brate mili sinoc onih na Farmi,strasno ali kako Eki pjeva,,,hahahah
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Hahahahaha peva ko pijan....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Bradpresto Pitt je napisao: Brate mili sinoc onih na Farmi,strasno ali kako Eki pjeva,,,hahahah prosto mi doDŽe da napravim neko slavlje i da zovem Ekrema da peva Pitoslave ma samo ti uzni šta ti odgovara nečeš biti prvi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Naopak je napisao: Hahahahaha peva ko pijan.... pa on je uvek pijan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Nikita jesi tu neko te trazi? 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: Naopak je napisao: Hahahahaha peva ko pijan.... pa on je uvek pijan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nije uvek pijan, al' kao da jeste ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Daadnu im onog alkohola pa se ubiju,a ionako su otkaceni i napeti,samo cekam kad ce poceti teske svađe i borbe,,,,
|
|
|
|
|
|