Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne durim se, od kada te te zenskice ignoriraju skroz si pobenavio ne mozes vise proceniti ni kad se ko sali a kad ozbiljno pise Ja mislim da je tebi mnogo krivo sto te ignorisu ovim putem ih pozivam da ti se obrate al prije toga da se ti njima izvinisi 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Iskra koliko ti kafa na dan popijes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Ne durim se, od kada te te zenskice ignoriraju skroz si pobenavio ne mozes vise proceniti ni kad se ko sali a kad ozbiljno pise Ja mislim da je tebi mnogo krivo sto te ignorisu ovim putem ih pozivam da ti se obrate al prije toga da se ti njima izvinisi  Hahahhahah,tolko ti je trebalo da ovo napises,jao pe je krivo mi je,kad me bilo tko ignorira na kugli zemaljskoj,ali kako je tek njima,ne pitas se,nego im sipas sol na ranu,ali nisi ti kriva,nemas iskustva,ne razumijes ti to,tvoje je da ucis,,,pa ces jednog dana biti bar priblizno pametan kao ja,,bauhahahahhah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa da taman sam htjela napisat da ucim od najboljih tj od tebe Ja sam brzo napisala post, al ti sporo citas. Vidim d aje njima sasvim ok, al brinem se za tebe vidi se neka tuga u slovima , sva slova su ti nekako pognuta , vidim da ti je krivo al pogresio si nesto sigurno sad se nosi sa tim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pa da taman sam htjela napisat da ucim od najboljih tj od tebe Ja sam brzo napisala post, al ti sporo citas. Vidim d aje njima sasvim ok, al brinem se za tebe vidi se neka tuga u slovima , sva slova su ti nekako pognuta , vidim da ti je krivo al pogresio si nesto sigurno sad se nosi sa tim [zenskistako meh.gif] Tako je sve si u pravu,,hihihih,evo nosim se(s tim)bauhahahaha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
E super najvaznije je prvo da priznas sam sebi d asi pogresio pa tek kasnije drugima Imas Like od mene ![[palacgore.gif] [palacgore.gif]](./images/smilies/palacgore.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi,nije bitno sto gubis u ovim bitkama,to je i ocekivano,nego je bitno da se čeličiš i naučiš neke stvari,koje ce ti pomoci ubuduće,i jednog dana ces mi biti zahvalna na tomu!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sto jednog dana (taj jedan dan je mnogo daleko) kada mogu sada odmah da ti se zahvalim HVALA PITT hahahahahhahahahha koje ludilo
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Sto jednog dana (taj jedan dan je mnogo daleko) kada mogu sada odmah da ti se zahvalim HVALA PITT hahahahahhahahahha koje ludilo Molim lijepo,kisikisi,,,hahahaha
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
o Pitonjo eto meni anti-dosade