Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pitt odakle tebi pravo da stavis ispod avatara da si VIP de reci ko je to tebi dozvolio bolje da se pokrije usima Ja sam Vip,i kad nisam Vip,jer sam jednostavno takav tip,,,,hihihihih
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MeGi je napisao: ma znam i taj sve je to isto al da gubis sat vremena i vise da bi oslikala ahahahha svaka cast na zivcima a kaži mi jel ima opcija da se kopira tekst il mora slovo po slovo da se piše
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
da,da,da ti si tip u tripu mogao si smislit i bolji potpis a ne prepisat od drugih da si od mene prepisao davno bih te tuzila zastita autorskih prava
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Iskra nemam pojma, sad ne znam napamet za svaki taj djavo nemam taj Picaso u kompu, sve sam izbrisala a ne znam je l ima taj online mrzi me gledat
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
yes tako i skolu zavrsio prepisivajuci od drugih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: da,da,da ti si tip u tripu mogao si smislit i bolji potpis a ne prepisat od drugih da si od mene prepisao davno bih te tuzila zastita autorskih prava Ma nisam to ja nego mi Senci stavila,zapravo,ja sam jedini pravi Vip,ako cemo pravo,a vi ostali ste isforsirani vipovci na osnovu kvantitete i "zalaganja"a kvalitete nema ni u tragovima,,,moram reći....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
aj reci jos nesto molim te da bude smjesno kao i to iznad vic decenije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vip znaci,biti poznat siroj javnosti,,,taj sam,,,dok tebe Megi ne poznaje ni drugi susjed,,,,hihihihih
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mene ne poznaje ni rodjena mati eh bitno d atebe svi znaju sad mi je mnogo lakse nek si se ti probio , nek si nasao svoju zvezdicu pod vedrim nebom nego Pitt 100 godina ti treba da napises tako neku kratku glupost
|
|
|
|
|
|