Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Megi pravo da ti kažem IČ ne razumem prozvke sve mislim da se Pitoslav šali
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ma znas Pitta vec 3 godine pusta jednu plocu i samo se vrti u krug zna da prozivkom uvjek privuce neciji komentar msm pogotovo ako je neko paljevina, kao recimo ja onda odmah letim da ga utepam al oni pametni ga ignorisu kad ih spomene kazu meni ignorisanje je najbolje ignore je majka svih svadja al ima vremena i to da se shvati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
nego jest nesto dossadno ubij boze oslikavala bih a li nit znam vise pjesama a nit imam slika
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
eeeeeeeeee imam resenje protiv dosade zezati Pitta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ajde pitt stos i se stisao sa komentarima je l kuma ti stegla vrat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Poslednji put menjao MeGi dana 05 Apr 2013, 15:56, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
megić.. znaš kako neke se stvari mogu ignorisati a neke ne zavisi od raspolozenja i trenutka situacije ma čudan je ovaj net svet..počeli smo svi jedni na druge da ličimo i da pišemo isto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MeGi je napisao: nego jest nesto dossadno ubij boze oslikavala bih a li nit znam vise pjesama a nit imam slika pa di naDŽe onoliku pesmu Blago onom ko brzo oslika meni za to treba vreme ohohoooo.. ja sam ti cepidlaka i nikad zadovoljna svojim radom ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Neko moze sve ignorisati treba se to vjezbati  a meniiii je teskoooooo kud puklo da puklo post se mora ostavit ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma jes ti normalna gdje da gubis vreme to da oslikavas 100 godina samo zaljepis tekst na sliku , malo nakrivo, malo bojice i gotovo ja to stancam za sekund mrzi mene po 100 godina da cackam, ili da radim u 2-3-4-4-5-6- programa kao neki ma bezi bre nece ici na izlozbu 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Megić pa ja ne mogu tako si videla onu sliku juče tamo na poeziji ako ti kažem da sam jedno sigurno sat radila na njoj ima me ispljuješ ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kako ti nije dosadiloooooo Imas onaj program PhotoScape skines sa neta ima dosta opcija, i za cas oslikas
|
|
|
|
|
|