Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
с девијацију врата ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
a ko je Zika ?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: kako se Iskra raspricala jes pila nisam pila al sam stala na vreme sa pričom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: ♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫ jesmo ti joPet dosadni kao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: iskra izvini,kažu da si u penziji izvinula sam drug naviknuta da mnogi lazu da sam na tvom mestu ne bih bas sve poverovala ja sam lakoveran,sve što kažu mislim da je istina.... pa posle guglam teško mozeš izguglati nego use i u svoje kljuse sam donosi zaključke i ne veruj sem sebi nikome.. posebno ne nekome ko je šljašteći e hvala ti ko bratu....ko čuo i ko ne čuo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
kad Iskra pre tri godine
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iskra je napisao: LaYa je napisao: ♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫ jesmo ti joPet dosadni kao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zikaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Trile je napisao: kad Iskra pre tri godine šta bre pre 3 godine ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: Iskra je napisao: LaYa je napisao: ♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫ jesmo ti joPet dosadni kao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zikaaaaaaaaaaa aaa muzikaaaaaaaa zako kaži imam ja tih zezalica ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
|