Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Najgora je napisao: o! tu je i casKo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ja vas pozdravio jos pre sat vremena  Deb pozdrav brate
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
au Niki ala imaš živce ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
NikiRiki, iskreno, jede li neko te torte
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
casual je napisao: Najgora je napisao: o! tu je i casKo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ja vas pozdravio jos pre sat vremena  Deb pozdrav brate šta ima veze...daj da se pozdavimo još jednom ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma bez 100 puta neČe priČamo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
najgora je li ti tako i za drugo .. moze jos jednom
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Hvala vam ... Naravno da jedu i sve se jede Mili Duso sem tacne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa ko bi narucivao torte samo za ukras ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Trile je napisao: najgora je li ti tako i za drugo .. moze jos jednom koje drugo Trile ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Iskra je napisao: ma bez 100 puta neČe priČamo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) kako si ti? kako su tvoji? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Najgora je napisao: Mojne je napisao: da, sad smo drugari ponovo, daj srk jesi tako odlučio jel ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) vidi se iz priloženog, koji je tvoj odgovor ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|