Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 17:35

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 31 Mar 2013, 23:47
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

FARMA, DAN 12: Vesna se hvali da je bila mis fotogeničnosti, Tarot spavao u štali! (VIDEO)

- Slikali su me sa šminkom i bez šminke i izgledala sam potpuno drugačije. Moć transformacije je bitna. Ovo danas je španska serija, majke mi, ja ni ne znam kako se sada biraju misice - ispričala je Vesna šokiranim farmerima

Slika

Zvezda dana sigurno je Vesna Rivas, koja se farmerima pohvalila da je bila mis fotogeničnosti nekadašanje Jugoslavije, a dok su je ostali takmičari gledali u neverici, pevačica je detaljno objašnjavala kako je posedovala veliku moć transformacije, i sa šminkom i bez nje!

- Kada sam ja bila izabrana za mis fotogeničnosti cele stare Jugoslavije, znaš kako se to biralo… Ovo danas je španska serija, majke mi, ja ni ne znam kako se sada bira – ispričala je Vesna, i nastavila sa prisećanjem na dane svoje mladosti.

- Mene je slikao u Novom Sadu Tibor Šomođi i onda je sa mojim slikama pobedio, mislim ja sam izabrana za mis. Slikali su me sa šminkom i bez šminke i potpuno sam izgledala drugačije. Moć transformacije je bitna – zaključila je pevačica.

Vesna Rivas, kraljica izbora za mis:

Inače, nakon Seksi Sandre, na “Farmi” je kažnjen i Milan Tarot, koji nije poslušao Prokina naređenja, pa je noć proveo u štali.

telegraf

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 31 Mar 2013, 23:53
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Ode Rule kući

U duelu između glumice Gordane Bjelice i Zorana Jagodića Ruleta manje sreće, odnosno glasova publike imao je muzičar. Samo učešće u rijaltiju za njega je uspeh.

Slika

Kao i prošle i ove nedelje duelisti su se nadmetali u kvizu znanja ili bolje rečeno neznanja. Rule reče da je učio, a samo na jedno pitanje je pokušao da odgovori i polovičnim odgovorom sebi i „presudio“.

Naime, Goca i Rule su na skoro svako pitanje odgovarali ćutanjem. Umesto odgovora na pitanje koje su promene životinje imale tokom evolucije, nakon što je saznala da su to morfološke, fiziološke i psihičke Goca je uz osmeh dodala da je ona iste proživela tokom 12 dana u rijalitiju.

Posle deset pitanja, od kojih je Rule pokušao da odgovori samo na jedno, ali polovičan odgovor se ne priznaje pa je dodeljen bod Goci i ona je pobedila sa 1:0! Ćutala je i pobedila, a i publika joj je dala oko 65 odsto glasova, izgleda da su poljupci sa Ekremom i Erom bili pun pogodak.

Ruletov pobratim Zoran Jakovljević kaže da muzičar nije pokazao sve što ume jer mu nije odgovaralo društvo i da zato publici i nije zanimljiv. „Eh da sam ja bio tamo sa njim, bila bi to druga priča.“

Rule kaže da mu je bilo fenomenalno i da je sa svima bio ekstra, samo mu je malo loše vreme i blato kvarilo raspoloženje.

„Uspeh mi je i što sam upoao u ovaj rijaliti i moj cilj je bio bar tri nedelje. Ispao sam malo ranije i nema veze, bilo mi je lepo.“

U nedelji iza nas farmeri su se uglavnom zabavljali jer je gazda Miki uveo demokratiju i radio ko šta želi, pa je bilo i poljubaca i kazni i suza...

mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 01 Apr 2013, 00:03
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

NAKON ISPADANJA Rule: Favoriti su mi Aki, Goca i Ekrem!

Jedan farmer manje, Gordana Bjelica pobedila u kvizu

Slika

Pevač Zoran Jagodić Rule izgubio je u duelu od Gordane Bjelice i on je večeras napustio imanje u Lisoviću.

Glumica je pobedila u kvizu za dupliranje glasova na pomalo smešan način. Naime, od svih pitanja koje je Ognjen postavljao u kvizu, samo na jedno se javio Rule da odgovori i to nije znao i zbog toga je on dobio negativan glas, odnosno, glas je pripao Goci. Na kraju kviza bilo je 1:0 u korist glumice.

Čak da je pevač i dobio dupliranje opet bi Goca ostala na „Farmi“ jer bi i u tom slučaju bila u prednosti, otkrila je produkcija.

Pre dupliranja 68,5 posto glasova je bilo za Gocu, a 31,5 za Ruleta.

Nakon ispadanja, Rule je otkrio da su njegovi favoriti u nastavku rijalitija Aki, Goca Božinovska i Ekrem.

Daniel stao u zaštitu Goce!

–Ajde molim te, i Kurta i Murta je uzjahali. Pustite bre ženu, svi imamo i mane i vrline aman. Mrzim kolektivni linč! – napisao je Danijel Pavlović na svom „Facebook“ profilu povodom raznih prozivki na račun Gordane Bjelice.

Pevaču se očigledno ne sviđa što mnogi u negativnom kontekstu komentarišu Bjelicu i što je svako sebi dao za pravo da ocenjuje njeno ponašanje na „Farmi“ i u profesionalnom životu.

puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 01 Apr 2013, 19:52
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Nema više stida ni straha od Igbale: Ekrem “izvatao” Gordanu Bjelicu!

Slika

Jedno mirno popodne na “Farmi” za par minuta dobilo je novi obrt kada su glumica i Ekrem počeli da se otimaju.

- Ako nemaš dobre grudi nemoj da ideš nigde sedi kući, pokrij se ćebetom-započeo je priču Ekrem Jevrić sa Gordanom Bjelicom kada je pokušao da je nagovori da mu pokaže svoje grudi.

Glumica je zavukla ruke u nedra i počela da broji koliko ima majica kako bi mogla da pokaže svoj dekolte.

- Koliko ti imaš bluza? Neću da pipam, da vidim odmah. Ako ti budu crne bradavice dobro su. Nategni ti, ajde, ajde, ne gledamo te mi. Da vidimo grudi! – vikao je Ekrem na šta mu je Goca uzvratila:

- To se plaća!

- Platićemo ti! – rekao je on ali kada je postao nestrpljiv, krenuo je rukom ka njenim grudima. Ona je počela da gura od sebe i da se otima, ali Ekrem se nije dao! Na kraju Goca je uzviknula:

- Ovo je već fizički kontakt. Ne fizički kontakt, ovo je silovanje! Siluješ me!

- Ne, nikada, neću da te silujem! – pokušao je da se odbrani on.

scandal

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 01 Apr 2013, 20:38
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farmeri zgroženi izgledom ženskog toaleta: Kuhinja je brisana četkom kojom se čisti wc!

Slika

Ovonedeljni gazda Era Ojdanić pokazao je farmerima kako se sređuje WC i kako on očekuje od ostalih farmera da ga sređuju. On je uredio muški toalet i na licu mesta pokazao kako se to radi, ali nešto kasnije kada je otvorio da pogleda stanje u ženskom toaletu, jednostavno nije mu bilo dobro, kao ni ostalim farmerima. Najdirektnija je bila Goca Božinovska, koja je ostala zgrožena na izgled ženskog WC-a.

–Sramota me je što sam žensko! Treba ih poslati kući na prevaspitavanje! – govorila je Božinovska, kojoj se smučilo kada je videla stanje u tom toaletu. Pre ove situaicije na Farmu je stiglo novo pismo koje je pročitao ovonedeljni gazda Era Ojdanić. Zadruga je primetila kako farmeri ne vode računa o higijeni kuće koja je veoma važna za zdravlje takmičara. Primećeno je da se kuhinja brisala sa čekom kojom se čisti WC. Zadruga je obratila pažnju da je higijena na farmi veoma loša i da se uopšte ne vodi računa o čistoći.

scandal

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 02 Apr 2013, 00:21
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Filip poljubio Staniju, Ekrem zabrinut

Ekrem Jevrić je zabrinut za svoj položaj jer se u utorak uveče biraju sluge. Filip je ozbiljno zagrejan za Staniju pa je uspeo da poljubi starletu

Slika

Dan posle izbacivanja Ruleta sa Farme imanjem je zavladao Era Ojadanić. Ekrem Jevrić je zabrinut za svoj položaj jer se u utorak uveče biraju sluge, a on predoseća da će biti jedan od njih. Filip je ozbiljno zagrejan za Staniju pa je uspeo da poljubi starletu.

Ekrem je zabrinut što je Era gazda jer se sutra uveče biraju sluge, a on smatra da bi mogao da bude jedan od ukućana koji će narednu nedelju provesti spavajući u štali i izvršavajući zadatke. On je zajedno sa Stanijom ogovarao Danijela Alibabića. Tokom razgovora, njih dvoje su zaključili da je Danijel gej, a Stanija je ispričala kako je Nazif uvredio Danijela govoreći o njegovom seksualnom opredeljenju.

Stanija sve više vremena provodi sa Filipom Panajotovićem, a po mišljenju Ere i repera Ša, "zavlači" Filipa pa su njih dvojica rešeni da to spreče na sve načine.

Filip je Staniju uhvatio nespremnu dok se presvlačila i izljubio je, a starleta se nije potrudila da se odbrani. Da li ju je u tome omelo to što je bila u sred presvlačenja, tačnije bez majice, ili jednostavno nije želela da ga odbije još uvek se ne zna.

Ovaj dan na "Farmi" svakako je obeležilo objašnjenje Ere Ojdanića o tome kako se riba toalet. Kako je Era sredio muški toalet, nakon otvaranja vrata od ženskog, on i Goca su se šokirali. Goca je prokomentarisala kako ju je sramota što je žensko i dodala da devojke na "Farmi" treba vratiti kući na prevaspitavanje.

Sem što su sami zaključili da je održavanje kuće sramotno, upozorenje je stiglo i iz zadruge, a u njemu je, između ostalog, pisalo da je kuhinja oprana istom četkom kojom je opran i toalet.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 02 Apr 2013, 14:51
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

INTERVJU, ZORAN JAGODIĆ, MUZIČAR
Rule: Stanija nije nikakva ženska!

Ako je ona fensi riba, ja onda ne znam šta je s drugim devojkama. Kako muškarci mogu da se lože na ribu od 160 centimetara

Slika
Zoran Jagodić Rule: Stanija je uz Ekrema samo da bi bila u toj igri što duže, ali daleko je ona od pobede. Ako Vendi uđe, Stanija nema šanse

Skenirao.
Izdržao je Zoran Jagodić Rule dve sedmice na Farmi. I uspeo je da štošta sagleda, pre nego je preksinoć izbačen. Kaže da se Ekremu Stanija više sviđa od Goce, ali samo kad ima puštenu kosu, da između Dobrojevićke i Filipa zapravo ne postoje nikakve emocije, da Tarot najviše fušeri tokom rada...
- Ne mogu da kažem za Milana Tarota da je neradnik. On je uvek tu, ali dok se sagne za dasku, ja već tri puta uzmem tu dasku. Ali dobro drži eksere...

♦ Lože li se farmeri na Staniju?
- Ako je Stanija fensi riba, ja onda ne znam šta je s drugim devojkama po gradu. Kako mogu da se lože na ribu od 160 centimetara?!

♦ Kad bi Vendi ušla u kuću, da li bi rastavila Staniju od Ekrema?
- Jedina koja može sa Vendi je Goca, glumica, Stanija nema tu šta da traži, jer je ona uz Ekrema samo da bi bila u toj igri što duže, ali daleko je ona od pobede. Ako Vendi uđe, Stanija tu nema šanse, jedino Goca može da se pričom i rečnikom suprotstavi Vendi.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 02 Apr 2013, 15:56
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farmeri o Jovani: Ona je psihopata!

Slika

Jovana Nikolić bila je u vezi sa manekenom Filipom Panajotovićem i to je  jedan od razloga ubacivanja upravo njih dvoje na imanje. Produkcija je očekivala da će obnoviti  vezu, ali je Jovana samo posle nekoliko dana uletela u krevet repera Nenada Aleksića Ša.
Cele noći su razmenjivali poljupcen, ali se reper već sledećeg dana pokajao pa je stalno pričao o svojoj pokojnoj devojci.

Goca Božinovska mu je skrenula pažnju da se ne igra sa Jovanom, ali u stvari manekenka je bila ta koja se očigledno igra. Kočnice su joj popustile u toku žurke, pa je popila više nego što treba i započela haos. Prvo je skakala na Danijela Alibabića, onda ga je čak i poljubila, ali se odmah nakon toga vratila reperu i osim što ga je molila za poljubac, molila ga je i za nešto više od toga, ali ju je on odbio i zatim otišao kod Ljube i objasnio:

"Pre nego što se sve ovo desilo Filip mi je rekao brate ubacili je tamo da me smara psihopata jedna jedva sam pobegao od nje. Pitaju me šta ti je Jovana, kažem drugarica, pustite me ljudi", pričao je Ša.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 03 Apr 2013, 00:06
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Dvostruki obrt na Farmi: Era ipak pravi gazda, sluge Stanija i Aki

Ojdanić “smenio” Ekrema na poziciji gazde, za sluge izabrao starletu i mladog pevača. Stanija: Era me je izabrao jer sam ga odbila kao muškarca

Slika
Andrija i Stanija nominovani za sluge

TOTALNI hos na Farmi unela su, povodom 1. aprila, četiri pisma produkcije. Iako je prvo ispalo da je Era samo privremeno postavljen za gazdu, a da je Ekrem ove nedelje prvi čovek na imanju u Lisoviću, ispostavilo se da je i postavljanje Jevrića samo provokacija koja je trebalo da unese nemir među farmere, a da će Ojdanić ipak da “komanduje” ove nedelje”. On je u utorak veče za ovonedeljne sluge izabrao Staniju i Akija.

Kada je počeo izbor ženskog sluge, Seksi Sandra se sama prijavila. Era je, zatim, prozvao Staniju i Zoricu Marković, da bi na kraju doneo odluku da u štalu ide atraktivna starleta. Rekao je da Stanija trudila da se izvuče od posla kad god je mogla i da se mnogo motala oko gazda.

- Era me je izabrao jer sam ga odbila. Nasrtao je na mene kao muškarac, a kad je dobio korpu odlučio je da me “zajaše” što se tiče posla – rekla je Stanija.

Ojdanić je za muškog slugu “nominovao” Filipa, Milana Tarota i Andriju Markovića, da bi se na kraju odlučio za mladog pevača, jer on, kako je rekao, nije baš za fizičke, seljačke poslove. Aki je nominaciju samo prokomentarisao rečima da smatra da su mu davali da najviše radi jer je najmlađi.

Inače, Ekrem je, igrajući dvostruku igru, čak izabrao i sluge. Opredelio se za Sašku Karan i Filipa Mitrovića. Njih dvoje su otišli su u “izolaciju” , pitajući se zašto su oni izabrani, a Era je komentarisao da iza njihovog izbora stoji Stanija.

Ekrem je inače sedeo sa nekim od učesnica, koje su ga optužile da je zaljubljen u starletu.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 03 Apr 2013, 15:31
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

SVE ZA HRANU: Stanija zaigrala na tezgi

Starleta se potrudila da svi ove nedelje imaju dovoljno cigareta i hrane jer je zaigrala na tezgi

Slika

Stanija i Aki su jutros otišli sa gazda Erom na pijacu po namirnice. Sluge su imale sreće, i nisu morali da skidaju donji veš kako bi dobili sve što im je neophodno.

Stanija se potrudila da svi ove nedelje imaju dovoljno cigareta i hrane. Naime, ona je samo zaigrala na tezgi kako bi ukućanima obezbedila normalan boravak na imanju u Lisovićima.

Čim je ušla u kuću poletela je da se pohvali Ekremu.

"Eki, da si video! Čim sam ušla tamo svi su me grlili i ljubili. Na kraju su mi čak svirali, a ja se popela na tezgu da im igram i samo skidam šta nam od namirnica treba", bila je presrećna Stanija.

kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu